Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
393
393

«Не сидіти і чекати, а наближати»: поліцейський з Марганця вступив до штурмової бригади “Лють”

«Не сидіти і чекати, а наближати»: поліцейський з Марганця вступив до штурмової бригади “Лють”

Поліцейський з Марганця вступив до штурмової бригади “Лють” Гвардії Наступу. Інформацію про це оприлюднив начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

Владислав Рижук – поліцейський відділу реагування патрульної поліції. Після закінчення військового ліцею, протягом п’яти років, служить суспільству та забезпечує охорону прав і свобод людей у Марганецькому відділенні поліції.

Днями Владислав вступив до штурмової бригади “Лють”. Відколи почалась повномасштабна війна, він неодноразово брав участь у фіксації наслідків ворожих обстрілів. І тоді зрозумів, що хоче більш активно протистояти ворогові. Тому й вирішив вступити до штурмової бригади «Лють».

«Хочеться помститися за рідне місто, яке ворог фактично кожного дня обстрілює з території ЗАЕС. Зараз усім треба гуртуватися, боронити своє, відстоювати волю та незалежність», – каже він

Поліцейський з Марганця вступив до штурмової бригади “Лють”: відео

Євген Євтушенко нагадав, що спілкування із добровольцями та запис у нові підрозділи структур МВС відбувається у центрі надання адміністративних послуг за адресою м. Нікополь, вул. Електрометалургів, 3, (графік роботи: понеділок-субота з 8:00 до 17:00).

Долучитися  онлайн можна, заповнивши заявку на сайті https://storm.mvs.gov.ua/

Ще новини Нікопольщини:

Читайте також:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×