Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2393
2393

[:ru]Интерпайп Нико Тьюб продал Нафтогазу труб на 268,9 млн гривен[:ua]Інтерпайп Ніко Тьюб продав Нафтогазу труб на 268,9 млн гривень[:]

[:ru]Интерпайп Нико Тьюб продал Нафтогазу труб на 268,9 млн гривен[:ua]Інтерпайп Ніко Тьюб продав Нафтогазу труб на 268,9 млн гривень[:]

[:ru]Интерпайп продал Нафтогазу 4,5 тыс. тонн трубной металлопродукции на 268,9 миллиона гривен, сообщает Nikopolnews, ссылаясь на Металлургпром.

Отмечается, что трубы должны пройти испытания на гидравлическую плотность и контроль качества ультразвуковым контролем, а также на продукцию должно быть нанесено защитное покрытие на основе экструдированного полиэтилена толщиной не менее 2,0 мм.

ООО «Интерпайп Нико Тьюб» (Интерпайп) одержало победу в трех тендерах АО «Укргаздобыча» (дочернее предприятие Нафтогаза) на закупку 4 453 тонны трубной продукции общей стоимостью 268,9 миллиона гривен с НДС. Об этом сообщается в системе Prozorro 1 июня 2021 г.

Согласно тендерной документации, Интерпайп поставит стальные бесшовные трубы различных диаметров в адрес Газопромышленного управления «Полтавагаздобыча», которое является одним из ведущих производственных предприятий, входящих в состав АО «Укргаздобыча».

ООО «Интерпайп Нико Тьюб» специализируется на производстве бесшовных труб по отечественным и зарубежным стандартам для нефтеперерабатывающей, нефтехимической, авиационной и судостроительной промышленности, машиностроения и приборостроения, нефтегазовой и энергетической отрасли и труб общего назначения, применяемых в других отраслях промышленности.

Интерпайп – украинская промышленная компания, производитель стальных труб и ж/д колес. Продукция компании поставляется более чем в 80 стран мира через сеть торговых офисов, размещенных на ключевых рынках СНГ, Ближнего Востока, Северной Америки и Европы.

АО «Укргаздобыча» – 100% дочернее предприятие Нафтогаза. АО «Укргаздобыча» (УГД) является крупнейшей газодобывающей компанией в Центральной и Восточной Европе. В Украине это крупный игрок, добывающий 73% природного газа и специализирующийся на производстве газового конденсата.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

Співвласник нікопольського Centravis пророкує панування електрокарів через 10 років[:ua]Інтерпайп продав Нафтогазу 4,5 тис. тонн трубної металопродукції на 268,9 мільйонів гривень, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Металлургпром.

Відзначається, що труби повинні пройти випробування на гідравлічну щільність та контроль якості ультразвуковим контролем, а також на продукцію повинно бути нанесено захисне покриття на основі екструдованого поліетилену товщиною не менше 2,0 мм

ТОВ «Інтерпайп Ніко Тьюб» (Інтерпайп) здобуло перемогу в трьох тендерах АТ «Укргазвидобування» (дочірнє підприємство Нафтогазу) на закупівлю 4 453 тон трубної продукції загальною вартістю 268,9 мільйонів гривень з ПДВ. Про це повідомляється в системі Prozorro 1 червня 2021 р.

Відповідно до тендерної документації, Інтерпайп поставить сталеві безшовні труби різних діаметрів на адресу Газопромислового управління «Полтавагазвидобування», яке є одним з провідних виробничих підприємств, що входять до складу АТ «Укргазвидобування».

ТОВ «Інтерпайп Ніко Тьюб» спеціалізується на виробництві безшовних труб за вітчизняним і зарубіжним стандартам для нафтопереробної, нафтохімічної, авіаційній та суднобудівної промисловості, машинобудування і приладобудування, нафтогазової та енергетичної галузі і труб загального призначення, які застосовуються в інших галузях промисловості.

Інтерпайп – українська промислова компанія, виробник сталевих труб і залізничних коліс. Продукція компанії поставляється більш ніж в 80 країн світу через мережу торгових офісів, розміщених на ключових ринках СНД, Близького Сходу, Північної Америки та Європи.

АТ «Укргазвидобування» – 100% дочірнє підприємство Нафтогазу. АТ «Укргазвидобування» (УГД) є найбільшою газовидобувною компанією в Центральній і Східній Європі. В Україні це великий гравець, що видобуває 73% природного газу і спеціалізується на виробництві газового конденсату.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Співвласник нікопольського Centravis пророкує панування електрокарів через 10 років[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×