Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5655
5655

Кількість пасажирів з Нікополя зросла на 250% – Укрзалізниця

Кількість пасажирів з Нікополя зросла на 250% - Укрзалізниця

В Укрзалізниці повідомили, що за останній тиждень спостерігається зростання потоку пасажирів із міст, наближених до зони ведення бойових дій. Зокрема, суттєво зросла кількість пасажирів з Нікополя, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на офіційний Телеграм-канал УЗ.

Так, лише на прикладі Нікополя ми відслідкували, що останніми днями кількість пасажирів зросла на 250%, – йдеться у повідомленні перевізника.

В Укрзалізниці заявляють, що підтримують цілком логічне бажання пасажирів опинитись подалі від небезпеки: працівники залізниці продовжують робити все, щоб мешканці регіонів, наближених до зони розмежування або потерпаючих від регулярних обстрілів, мали можливість безпечно залишити свої міста.

А жителям Донбасу традиційно вже нагадуємо, що в регіоні неминучі проблеми з опаленням, водопостачанням та водовідведенням у зв’язку з інтенсифікацією бойових дій, відтак вкотре закликаємо евакуюватися. Щоденний евакорейс із Покровська чекає саме на вас! – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Нікополь і деякі іещі прибрежні населені пункти району регулярно обстрілюють з 12 липня. Раніше повідомлялося, що з міста вже виїхало приблизно 30% мешканців. Частина з них знайшла притулок у селах Нікопольського району, інші виїзджають за межі області та за кордон.

29 липня стало відомо, що Нікополь отримав статус терторії з активними бойовими діями.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×