Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
232
232

Комунальники Нікополя вивезли з кладовища більше 300 тон сміття

Комунальники Нікополя вивезли з кладовища більше 300 тон сміття

Комунальники Нікополя вивезли з міського кладовища більше 300 тон сміття, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Нікопольську міську раду.

15 квітня працівники КП «Міське паркове господарство» завершували прибирати стихійні звалища з території міського кладовища. Тут працювали три бригади і шість одиниць спецтехніки. Протягом двох тижнів комунальники проводили цю роботу. За цей час вивезено більше 300 тон сміття.

Як показує щорічна практика, громадяни не поспішають прибрати місця поховань близьких, і відкладають на останні дні перед Радоницею (Днем помину спочилих). І щороку ми отримуємо сміттєвий колапс на кладовищі навіть попри те, що комунальні служби працюють там щодня, – кажуть у міськраді.

Активне прибирання сміття На територій міського кладовища зараз продовжується. Для цього задіяно 4 одиниці спецтехніки та 4 бригади двірників КП «Міське паркове господарство».

Комунальники Нікополя вивезли з кладовища більше 300 тон сміття

Шановні нікопольці! Закликаємо подумати заздалегідь про відвідування Міського кладовища та прибирання місць поховань. Сміття слід виносити на центральні дороги Міського кладовища, формуючи купи, де без обмежень зможе проїхати спецтехніка. Всередині секторів, комунальники не матимуть змоги забрати його. Давайте ставитись з повагою до роботи комунальних служб! – звертається до мешканців влада.

Також нікопольців закликають змінити нав’язану роками традицію вшанування пам’яті штучними квітами. Старі, вицвілі, полишені іноді багато років тому вінки та букети пластикових квітів спотворюють загальний вид. Тим паче, що даний продукт не переробляється десятиліттями і потрапляє до купи сміття разом з органікою.

Вшанування пам’яті полеглих у такий спосіб залишає нашим нащадкам замість планети – купу старого пластику! Пропонуємо посадити квіти на місцях поховань. Водопостачання на Нікопольському кладовищі є, – пише пресслужба міської ради.

Комунальники Нікополя працюють навіть у негоду (фото)

Нікопольців просять не нести на кладовище штучні квіти

Басейн, вивіз сміття, дефіцит ліків у Нікополі – Олександр Саюк розповів про життя міста під час війни

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×