Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1878
1878

Басейн, вивіз сміття, дефіцит ліків у Нікополі – Олександр Саюк розповів про життя міста під час війни

Басейн, вивіз сміття, дефіцит ліків у Нікополі – Олександр Саюк розповів про життя міста під час війни

Чому Нікополь досі не прийняв на баланс міста басейн, хто тепер вивозитиме сміття, як у місті підтримують підприємців і чи є дефіцит ліків у Нікополі – про це та інше розповів міський голова Олександр Саюк 16 березня на прес-конференції після сесії міської ради, яка відбулася сьогодні, передає Nikopolnews.

Важлива новина – побутове сміття у Нікополі тепер вивозитиме КП «Паркове господарство». За словами Олександра Саюка, це пов’язано з тим, що нікопольці, на жаль, залишають місто, обсяг платежів суттєво зменшився, і компанія «Дніпрокомунтранс» не може в таких умовах виконувати свої задачі. Поки що вивозом сміття займається ще вона, але функції будуть передані Парковому господарству вже найближчим часом.

Незважаючи на війну, просувається у Нікополі процес створення комунальних аптек. Наразі триває ремонт основного приміщення – по вулиці Шевченка. Мета відкриття комунальних аптек – забезпечити можливість для нікопольців купувати ліки за доступними цінами. Адже ми бачимо, як вони підвищуються зараз на все. А в комунальних аптеках ціни будуть мінімальними.

Прокоментував Олександр Саюк також ситуацією з басейном. Нагадаємо, він мав відкритися у Нікополі на початку березня, але почалася війна, і зараз вже мало хто навіть згадує про нього. Прийняти басейн на баланс міста нікопольські депутати повинні були ще у лютому. Але у лютому цього не сталося, і на сьогоднішній сесії відповідне питання було зняте з розгляду. Чому так сталося, пояснив міський голова.

Ми повинні були взяти басейн на баланс міста після введення його в експлуатацію. На жаль, саме у той день, коли комісія мала обстежити об’єкт і підготувати акти, в нас розпочалася війна. І ніхто не приїхав. Тому на сьогоднішній день об’єкт є, ми за ним слідкуємо, він завершений. Але є процедура передачі… Коли запрацюють реєстри, ми продовжимо цю роботу, – сказав Олександр Саюк.

Приділив увагу міський голова і питанню роботи підприємців у місті, дефіциту ліків у аптеках. Про це та інше – у відео нижче:

Прес-конференція міського голови Нікополя Олександра Саюка. 16 березня 2022 р.Прес-конференція міського голови Нікополя Олександра Саюка. 16 березня 2022 р.

Олександр Саюк закликав підприємців не накручувати ціни: ситуація у Нікополі ввечері 28 лютого

Олександр Саюк про вчорашні обстріли біля Нікополя і чому не спрацювала сирена: відео

Вечірнє звернення Олександра Саюка: чому у Нікополі так часто сирени, ситуація з військоматом, вуличне освітлення

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×