Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
329
329

Що саме відремонтують у лікарні Нікополя в рамках гуманітарної допомоги

Що саме відремонтують у лікарні Нікополя в рамках гуманітарної допомоги

Що саме відремонтують у лікарні Нікополя в рамках гуманітарної допомоги, розповіли у пресслужбі Нікопольської міської ради, передає Nikopolnews.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у рамках гуманітарної допомоги проведуть поточний ремонт міської лікарні

Нікополь вже одинадцять місяців знаходиться в зоні активних бойових дій. Після кожної атаки російських агресорів на наше мирне місто багато будівель, у тому числі медичних закладів, пошкоджуються та потребують відновлення, – йдеться у повідомленні пресслужби НМР

Завдяки системній та плідній співпраці міської влади з різними міжнародними фондами та благодійними організаціями наше місто отримує гуманітарну допомогу.

У рамках реалізації проєкту щодо підтримки інфраструктури охорони здоров’я в Дніпропетровській області, Товариство Червоного Хреста за підтримки Люксембурського Червоного Хреста Нікополь отримав першу партію нових пластикових вікон для міської лікарні № 4.

Що саме відремонтують у лікарні Нікополя в рамках гуманітарної допомоги

347441581 223168790574780 3879080268703207493 n

Їх будуть встановлювати замість розбитих вікон в будівлі поліклініки, кардіологічному та інфекційному корпусах, центрального стерилізаційного  відділення та харчоблоці.

Також планується заміна дверей, ремонт кабінетів та інше.

Щиро дякуємо нашим надійним партнерам за своєчасну та таку важливу підтримку у складний воєнний час! – йдеться у повідомленні пресслужби НМР

Ще новини Нікополя: 5 нікопольців отримали нагороди від міністра оборони Олексія Резнікова: хто саме

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×