Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
636
636

У Нікополі проведуть ремонт міської лікарні у рамках гуманітарної допомоги

У Нікополі проведуть ремонт міської лікарні у рамках гуманітарної допомоги

У Нікополі проведуть ремонт міської лікарні у рамках гуманітарної допомоги. Про це повідомляє Нікопольська міська рада вранці 6 червня, передає Nikopolnews.

Нікополь вже одинадцять місяців знаходиться в зоні активних бойових дій. Після кожної атаки російських агресорів на наше мирне місто багато будівель, у тому числі медичних закладів, пошкоджуються та потребують відновлення. Завдяки системній та плідній співпраці міської влади з різними міжнародними фондами та благодійними організаціями наше місто отримує гуманітарну допомогу, – йдеться у повідомленні пресслужби НМР

У рамках реалізації проєкту щодо підтримки інфраструктури охорони здоров’я в Дніпропетровській області, Товариство Червоного Хреста за підтримки Люксембурського Червоного Хреста Нікополь отримав першу партію нових пластикових вікон для міської лікарні № 4.

У Нікополі проведуть ремонт

352402018 1331644670762041 403206629006086771 n

Їх будуть встановлювати замість розбитих вікон в будівлі поліклініки, кардіологічному та інфекційному корпусах, центрального стерилізаційного  відділення та харчоблоці.

Також планується заміна дверей, ремонт кабінетів та інші роботи.

Щиро дякуємо нашим надійним партнерам за своєчасну та таку важливу підтримку у складний воєнний час! – йдеться у повідомленні

Ще новини Нікополя: Ремонт доріг у Нікополі: скільки планують відремонтувати у 2023 році

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×