Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
361
361

Ворог двічі обстріляв Марганець 13 грудня, а в Синельниківському районі впав «Орлан»

Ворог двічі обстріляв Марганець 13 грудня, а в Синельниківському районі впав «Орлан»

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук розповів, як пройшов день 13 грудня на Дніпропетровщині, передає Nikopolnews. Сьогодні ворог двічі обстріляв Марганець, а в Синельниківському районі впав безпілотник армії рф.

Марганець, що у Нікопольському районі, сьогодні обстріляли двічі: окупанти гатили з важкої артилерії. Люди не постраждали. Обстрілом пошкоджено електромережі, внаслідок чого понад 16 тисяч абонентів залишились без світла. Аварійні бригади працюють. Без електропостачання нині залишається близько півтисячі абонентів.

В Синельниківському районі впав один ворожий БПЛА «Орлан». На щастя, нікого не зачепило.

Як то кажуть, нічого шастать, – зазначив Лукашук.

Щодо інших наших територій – день без надзвичайних ситуацій.

Непросто знаходити в собі сили для боротьби, коли ворог щодня випробовує всю країну на міцність. Втім зупинитися на шляху до нашої Перемоги також не маємо права. Щодня ЗСУ воюють за кожен сантиметр української землі і за мирне українське небо. Ми допомагаємо. Кожен на своєму місці. Покладаємося на Збройні сили України, віримо в Президента і разом закінчимо цю війну українською Перемогою. Тихого вечора всім, окрім окупантів. Україні, її нації та її героям – слава, написав голова облради.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×