Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3196
3196

Важкий і трагічний день для району – Євген Євтушенко розповів, як пройшов день 15 грудня

день 15 грудня

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко розповів, як пройшов день 15 грудня на Нікопольщині, передає Nikopolnews.

«Важкий і трагічний день для нашого району… Загинув житель міста Марганець. За остаточною інформацією п’ятеро жителів району, чоловіки та жінки з міста Марганець і Червоногригорівської ТГ – отримали поранення різного ступеню тяжкості. Потерпілим надана амбулаторна та стаціонарна медична допомога», написав Євген Євтушенко.

Протягом дня армія рф  атакувала населені пункти з використанням РСЗВ та ствольної артилерії. Внаслідок чого, у Марганці пошкоджено двадцять приватних та десять багатоповерхових житлових будинків, чотирнадцять господарських споруд, коледж, школу, магазини, автотранспорт, лінії газо- та електромережі.

Важкий і трагічний день для району – Євген Євтушенко розповів, як пройшов день 15 грудня

Гатив ворог і по Нікополю. В місті пошкоджено чотири приватних та один багатоповерховий житлові будинки, господарські споруди, медичний заклад. Сталася пожежа, які ліквідували вогнеборці. Є руйнування і в Червоногригоріській ТГ. Там пошкоджено двадцять приватних житлових будинків, господарську споруду, АЗС, лінії електромережі.  В межах інших територій району, день минув без надзвичайних ситуацій.

Важкий і трагічний день для району – Євген Євтушенко розповів, як пройшов день 15 грудня

За словами Євгена Євтушенка ввечері армія РФ знову здійснила декілька пострілів по території району. Наслідки з’ясовуються.

«Прошу жителів прибережних територій провести ніч в сховищі, або скористатися правилом двох стін. Щиро бажаю вам тихої ночі, а ворогам справедливого покарання», додав начальник Нікопольської РВА.

Вдень 15 грудня війська рф обстріляли Нікополь, є руйнування і постраждалий – Олександр Саюк

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×