Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
298
298

Щоб закінчилася війна: як діти Нікополя допомагають військовим

Щоб закінчилася війна: як діти Нікополя допомагають військовим

Як діти Нікополя допомагають військовим, розповіли у міській раді. Повідомляє Nikopolnews.

З початку війни росії в Україні у Нікополі розвивається волонтерський рух, а після 24 лютого 2022 року до нього приєдналися велика кількість містян. У закладах культури і освіти шиють, в’яжуть, виготовляють окопні свічки для фронту. Прикладом волонтерської діяльності дорослих надихнулися і діти. Після онлайн-навчання вони шиють, роблять надихаючі малюнки, виготовляють розпалювачі та обереги, бо у нас одна мрія:

«Щоб закінчилася війна і щоб Україна завжди була сильна та вільна», говорить Тимофій Кухарчук, юний волонтер

Як діти Нікополя допомагають військовим: відео

Волонтерка Анна Череп говорить, що волонтерські заходи для дітей дуже потрібні. Адже під час майстер-класів з виготовлення малюнків чи оберегів малеча допомагає захисникам своїми руками.

Нещодавно діти Нікополя виготовили ангелочків для благодійної акції «Візьми ангелочка – задонать на ЗСУ». В рамках цієї акції, волонтерам вдалося зібрати кошти на велику маскувальну сітку для військових.

До того ж діти Нікополя допомагають волонтерити своїм батькам. Так, мати Михайла Продана вирішила зробити розпалювачі для передової. У цьому жінці радо допоміг її син.

Допомагає волонтерити своїй родині і юна музикантка Єва Казарінова.

«Мені подобається допомагати шити щось для воїнів. Вони нас захищають і мені захотілося їм допомогти. Зробити окопні свічки, обереги й таким чином підтримати їх», розповіла Єва.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×