Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
333
333

«Квіти Придніпров’я»: у Дніпрі проходить персональна виставка картин художника з Нікополя

У Дніпрі

18 липня Дніпрі відкрилася персональна виставка картин художника з Нікополя Костянтина Поддубко. Про це повідомила арт-директор Дніпровського Будинку мистецтв Валентина Слобода, передає Nikopolnews.

Для митця ця виставка стала двадцятою. Вонa має назву «Квіти Придніпров’я». На виставці представлена маленька частина творчих робіт автора, який навіть у такий важкий час для української спільноти перебуває у пошуках гармонії та краси.

У Дніпрі

«У його квіткових композиціях відчувається романтична натура художника, що прагне змінити світ на краще, спонукати інших замислитися над життєвими цінностями, серед яких любов до природи рідної України. Розмаїття квітів створене з таким смаком, що зворушує людей будь-якого віку і надихає глядача на прекрасне», – розповідає Валентина Лобода.

Попри спеку, на урочисте відкриття персональної виставки Костянтина Поддубка завітали колеги-художники, шанувальники образотворчого мистецтва, митці-вимушені переселенці, юні художники. Своїми враженнями від побаченого мистецтвознавець, професор «Дніпровської політехніки» Олена Годенко, народний художник України В’ячеслав Данилов, художник із Сєвєродонецька Борис Романов, арт-директор проєкту «Никополь как судьба» Лілія Поддубко, директор Будинку мистецтв Людмила Діннік.

У  Дніпрі проходить персональна виставка картин художника з Нікополя

У Дніпрі

У Дніпрі

Костянтин Поддубко бере активну участь у різноманітних виставках в Україні та за її межами з 1989 року. У 1995 році прийнятий до лав Національної спілки художників України. Він – призер Міжнародного бієнале «Марина» (Одеса, 1998, 2000), Міжнародного бієнале мініатюри   (Чорногорія, 2003, 2005), міжнародного бієнале акварелі в Сербії, де двічі отримував відзнаки.

У Дніпрі

Автор володіє різними художніми техніками і радує шанувальників своїм особливим образним світом-світом романтики, чистоти і добра. Реалізував свій талант у монументальному мистецтві, продовжує творити у живописі, графіці, експериментує у змішаних техніках.

«Предметом інтересу, витоком багатьох художніх робіт  для художника була і незмінно залишається природа української землі, зокрема Придніпров’я. В експозиції ви зможете побачити квіткові композиції, де вас привабить багата кольорова палітра художника: від яскравих, насичених фарб до ніжних кольорів і напівтонів. З любов’ю автор запрошує нас побачити красу, на перших погляд в звичайних, скромних  квітах поля, городу, саду, але таких чарівних і неповторних витворах матінки-природи», додала Валентина Слобода.

Виставка «Квіти Придніпров’я» проходить в рамках проєкту підтримки митців-переселенців «В обіймах Дніпра» у приміщенні Дніпровського Будинку мистецтв.

Час роботи: щоденно, з 10.00 до 19.00.

фото Миколи Мякшикова та Володимира Ожуга

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×