Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
2263
2263

В мережі розганяють фейк про грошову допомогу у Нікополі: Євген Євтушенко прокоментував

В мережі розганяють фейк про грошову допомогу у Нікополі: Євген Євтушенко прокоментував

У соціальній мережі розганяють фейк про отримання грошової допомоги у Нікополі. Його вже прокоментував голова РВА Євген Євтушенко.

Повідомляє Nikopolnews.

У мережі розганяють фейкове відео, на якому жінка говорить, що мешканцям прифронтових територій давали грошову допомогу у розмірі 21 тисячі гривень. Але мешканцям прифронтового  Нікополя її не дали.

В мережі розганяють фейк про грошову допомогу у Нікополі: відео

Це відео прокоментував голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко. За його словами, заявки на допомогу приймались органами місцевого самоврядування. В тому числі, програма працювала у Нікополі.  Відповідне  повідомлення було розміщене на офіційному сайті міської ради. У ньому йдеться:

«Постановою КМУ від 30.08.2024 № 993 визначено ПОРЯДОК надання одноразової грошової допомоги населенню протягом опалювального сезону 2024/25 року на придбання твердого пічного побутового палива.

Допомога надається  особам, які фактично проживають у місті Нікополі, у житлових будинках, які опалюються твердим пічним побутовим паливом. Грошова допомога на опалення не надається у разі, якщо на домогосподарство вже було виділено будь-яка допомогу (в натуральній чи грошовій формі) на опалювальний сезон 2024/25 року»

Також інформацію  про отримання грошової допомоги на придбання твердого пічного побутового палива. Воно доступне за посиланням.

В мережі розганяють фейк про грошову допомогу у Нікополі

Начальник РВА Євген Євтушенко додав, що триває медійна атака на Нікопольську РВА.

«Не досягши успіху в питанні спрямування негативу від обстрілів міста на РВА «активісти» шукають нові теми. Прошу вас бути уважними та перевіряти будь-яку інформацію», написав він.

 

Ще новини Нікополя: Грошова допомога на тверде паливо для мешканців прифронтових територій: на Нікопольщині починається прийом заявок

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×