Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1649
1649

Дві собаки з Нікополя поїхали на лікування до Німеччини: зворушлива історія порятунку тварин

Дві собаки з Нікополя поїхали на лікування до Німеччини: зворушлива історія порятунку тварин

Дві собаки з Нікополя поїхали на лікування до Німеччини. Зворушливу історію порятунку тварин розповіли на сторінці місцевого притулку для тварин “Шанс на життя”, передає Nikopolnews.

За слова волонтерів, через війну на  Україну та Нікополь звернули увагу добрі люди  з Європи та США. На їх заклики про допомогу в евакуації тварин відгукнулися десятки людей з різних країн світу. Одними з них є поляки. Сьогодні  місцеві волонтери готують до евакуації у Польщу приблизно 30 собак.

Також на заклик про допомогу  Нікопольському притулку “Шанс на життя” відгукнувся Джордж Міллер, який вивозить собак у Німеччину.

“…Він готовий був забрати у притулку самих постраждалих від війни. Тому на лікування до Німеччини сьогодні поїхали двоє моїх діточок – поранений осколками Джек-Блек та Ірма. Рана Джека-Блека вже йде до заживлення. Та може в Німеччині зроблять пересадку шкіри і заживлення піде швидше. За Ірму окрема подяка. Ірмі видалили поліп з мозку. Але приступи судорог не пройшли. Лікувати мозок дуже важко і дуже дорого. А в Німеччині передова ветеринарія, це – лідер Європи! У Ірми з’явився шанс на повне одужання!!!! Я дуже хвилююся як вона перенесе дорогу”, йдеться в повідомленні.

Чотири собаки з Нікопольського притулку “Шанс на життя” знайшли нові родини у Польщі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×