Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
951
951

Як людям у Нікополі та районі живеться під обстрілами, розповів Микола Лукашук у Тбілісі

Як людям у Нікополі та районі живеться під обстрілами, розповів Микола  Лукашук у Тбілісі

Як людям у Нікополі та районі живеться під обстрілами, розповів Микола  Лукашук у Тбілісі. Там проходить Моніторингового комітету Палати регіонів Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи

Повідомив Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

На цьому засіданні він розповів про 700 ракет та майже 2200 дронів-камікадзе, які росіяни запустили по нашій області з початку повномасштабної війни. Про 343 людини, яких вбили російські окупанти.  Серед них 22 дитини. А також, як наші люди сидять без світла по 12 годин. І роботу мужніх рятуавльників.

Як людям у Нікополі та районі живеться під обстрілами, розповів Микола  Лукашук у Тбілісі

photo 2024 07 02 15 57 01

«Чи можуть наші партнери уявити собі, як половину доби сидіти без світла та зв’язку, без змоги працювати, приготувати її, зв’язуватися зі своїми рідними? Чи можуть вони уявити матір, яка змушена підійматися з дитячим візочком на 9 поверх сходами, бо ліфт знеструмлено? Літню бабусю або людину з інвалідністю в такій ситуації. А як живеться нашим людям в Нікополі та Нікопольському районі під час постійних ворожих обстрілів?», пише  Микола Лукашук.

photo 2024 07 02 15 57 02

Він закликав кчасників заходу  подумати, як працюють наші люди, медики, хірурги, акушери в воєнних умовах.  А також про бізнес, що випікає хліб, виробляє молочні продукти і  дитяче харчування. Й іншими викликами, з якими зіштовхується наша область, забезпечуючи людей робочими місцями.

Ще новини Нікопольщини: Гуманітарна допомога на Нікопольщині: що видавали людям на цьому тижні (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×