Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
525
525

Щоб в кожну російську родину прилетіло 10 таких снарядів: мешканці Нікополя про обстріл 21 вересня

Мешканці Нікополя

Мешканці Нікополя розповіли про черговий обстріл міста 21 вересня, журналістам телеканалу «Інтер». Повідомляє Nikopolnews.

21 вересня через нічні ворожі обстріли Нікополя постраждало молоде подружжя з 3-місячним немовлям – в лікарні. Дитина не зазнала поранень, однак мінно-вибухові травми у її батьків. Чоловік у важкому стані. Загалом, російські снаряди пошкодили більше 10 приватних домоволодінь. З “Граду” та важкої артилерії окупанти гатили по Нікополю. Перші залпи люди почули о 2 ночі.

«Було 5 пострілів. Так само прилетіло і сусідам. Все розрушено, побите, розбите. Що я можу сказати. Дуже тяжко нам жити під цими обстрілами кожен день, кожну ніч по нам стріляють. Люди страждають», говорить Валерій, місцевий житель

Вже вранці нікопольці прийшли до сусідів допомагати ліквідовувати наслідки. У місті російські снаряди понівечили більше 10 приватних будинків.

«Перший постріл прилетів нижче цього будинку. Вони схватилися і побігли в погреб. Жінка з дитиною пробігла, бо темно чоловік не встиг добігти до погреба і його дуже тяжко поранило», – додав чоловік

29-річного чоловіка з пораненнями кінцівок екстрено доставили до Дніпра. Він у важкому стані. У лікарні ж Нікополя залишають двоє постраждалих.

«Дідусь, якого поранено у кінцівки та грудну клітину. Він наразі знаходиться у травматологічному відділенні. Стан його задовільний. І жінка 34 років. Поранення нижніх кінцівок, стан задовільний. Лікується в травматологічному відділенні», розповідає лікар

Син, невістка та онук пані Ірини наразі теж у лікарні з пораненнями. Жінку переповнюють емоції.

Мешканці Нікополя про обстріл 21 вересня: відео

Щоб в кожну російську родину прилетіло 10 таких снарядів: мешканці Нікополя про обстріл 21 вересня

«Я дуже бажаю, від всього щирого українського серця. Від серця матері, від серця бабусі, щоб в кожну російську родину прилетіло 10 таких. Щоб кожна російська родина була там, де зараз лежить мій син, невістка, онуки. Щоб кожна російська родина закінчила своє існування», говорить жителька Нікополя Ірина.

Вона переселенка з Єнакієво. Там окупанти знищили першу її рідну домівку. Потім жінка із сім’єю переїхала у Нікополь. Однак росіяни знову залишили її родину на вулиці. Вирва від одного снаряда перед самим будинком, інший боєприпас поцілив у дах.

«Але ця подла гидода і тут нас знайшла. Ось така у нас була ніч. Та оселя, яку ми будували 9 років за власні кошти. Почали все з нуля. Все, моя оселя вщент зруйнована», – додала жінка.

Попри біль та жагу помсти, Ірина знову шукати притулок деінде не хоче. Говорить, цього разу все відбудує і чекатиме українськоі перемоги у рідному домі.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×