Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1525
1525

Мешканка Нікополя відсвяткувала 100-річний ювілей

Мешканка Нікополя

5 травня мешканка Нікополя Ганна Сафонівна Шпунт відсвяткувала 100-річний ювілей. Її привітав секретар міської ради Іван Базилюк, передає Nikopolnews.

Він вручив ювілярці квіти, вітальний лист та солодкий подарунок.

«Своє життя Ганна Сафонівна пов’язала з освітою. Спочатку працювала вчителем молодших класів, а потім закінчила інститут іноземних мов у Києві і почала викладати німецьку мову в восьмирічній школі в селі Запорізькому (Дніпропетровська область)», розповіли у пресслужбі.

Мешканка Нікополя відсвяткувала 100-річний ювілей

Мешканка Нікополя

До того ж жінка вела гурток хору. На всі свята в клубі організовували концерти і на радість односельців кожного разу обов’язковим номером святкової програми був виступ її вихованців.

Мешканка Нікополя

«Ганна Сафонівна пригадала, як дружньо жили люди раніше. Під час другої світової війни було зруйновано будинок, в якому жила її родина. Відновити його допомагали всім селом», розповіли у міській раді.

Жінка народила трьох дітей. Зараз у довгожительки вже є шість внуків, шість правнуків та одна праправнучка. З 2004 року жінка живе в Нікополі.

«На запитання в чому секрет довголіття, Ганна Сафонівна відповіла, що долати складні життєві обставини допомагала любов до співу. Ювілярка співає й зараз, а якщо забуває якійсь слова пісні, то починає читати вірші», додали у міській раді.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×