Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
248
248

Чи зможуть школярі Нікополя скласти НМТ в місті (відео)

школярі Нікополя

У міській раді розповіли, чи зможуть школярі Нікополя скласти НМТ в місті. А також пояснили, як зареєструватися на основну сесію, передає Nikopolnews.

«На жаль, з урахуванням безпекової ситуації та перебуванням м.Нікополь в зоні активних бойових дій в місті не будуть створені пункти для її проведення. За консультацією та технічною допомогою ви можете звернутися до пункту реєстрації в м.Дніпро або в заклади загальної середньої освіти міста Нікополь», повідомили у міській раді.

3 квітня розпочалася реєстрація випускників для участі у національному мультипредметному тесті. Вона триватиме до 3 травня.

«Скориставшись спеціальним сервісом, вступник/вступниця створює персональний кабінет на веб-сайті УЦОЯО, вносить особисті дані і завантажує реєстраційні документи», йдеться в повідомленнi

Чи зможуть школярі Нікополя скласти НМТ в місті: відео

Реєстрація НМТ 2023Реєстрація НМТ 2023

Перелік реєстраційних документів складається з:

  • Паспортний документ (або інший документ, що посвідчує особу);
  • Документ про освіту (довідка з місця навчання або свідоцтво про повну загальну середню освіту);
  • Картка платника податків.

Реєстрація здійснюється Українським центром оцінювання якості освіти (УЦОЯО) в безпаперовій формі, відправляти документи в конверті не потрібно. До 7 травня в персональному кабінеті можна буде вносити зміни до інформації про назву навчального предмета додаткового блоку, населений пункт, учень перебуватиме в дні проведення НМТ. А також потребу в проходженні НМТ під час додаткової сесії.

Відзначимо, що основна сесія НМТ триватиме з 5 по 23 червня. Більш детальну інформацію можна знайти за посиланням.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×