Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
624
624

Митець з Нікополя розповів про створення малюнків на мобільних укриттях (відео)

Митець з Нікополя

Митець з Нікополя Геннадій Пастернак розповів про створення малюнків на мобільних укриттях. Повідомляє Nikopolnews з посиланням на групу у «Нікополь феросплавний» у «Фейсбуці».

Під час війни захисні споруди стали не просто бажаними, а вкрай необхідними об’єктами інфраструктури Нікополя, який постійно потерпає від ворожих обстрілів. Вони були встановлені з ініціативи Нікопольського заводу феросплавів в місцях найбільшого скупчення людей. Аби споруди мали привабливий вигляд, їх розписали патріотичними малюнками та українськими орнаментами.

Митець з Нікополя розповів про створення малюнків на мобільних укриттях: відео

Відповідальну роботу – розпис укриттів довірили людині з особливим талантом.  А також, здатністю розкривати власну душу через малюнок. І хоча чоловік немає професійної художньої освіти, почуття патріотизму керує його свідомістю. У вияві нескінченної любові до рідного краю, народжуються картини, які стверджують віру у Перемогу, українську націю, наш мужній народ.

«Основна тема – це Україна. Це українські орнаменти, орнаменти в стилі Петриківки, козацтво. Оскільки наш край є козацьким. І патріотизм: «Слава Україні!», «Нікополь переможе!», – розповідає митець про свою роботу.

Завдяки його таланту на стінах захисних споруд з’явилися живописні українські пейзажі, символи незалежності та національні герої. Проходячи повз  патріотичних укриттів, містяни насолоджуються роботою майстра.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×