Купити квартиру в Дніпрі

5754
5754

НЗФ втратив ще одного працівника на війні – загинув Євгеній Коцюба

НЗФ втратив ще одного працівника на війні - загинув Євгеній Коцюба

НЗФ втратив ще одного Захисника на фронті. Сумну новину повідомили у групі «Нікополь феросплавний», передає Nikopolnews.

«З глибоким сумом повідомляємо, що 4 липня 2023 року на Донецькому напрямку загинув робітник АТ НЗФ, старший солдат в\ч А4667 Євгеній Коцюба», – йдеться в повідомленні.

Євгеній Коцюба почав працювати на Нікопольському заводі феросплавів у 2017 році, вже маючи за плечима бойовий досвід.

«До людей у статусі учасника бойових дій з особливою шаною ставляться на заводі, тож Євгеній Сергійович користувався заслуженою повагою серед колег та керівництва. Чоловік два роки пропрацював електрогазозварником дільниці механоустаткування агломераційного цеху. Був професіоналом з великої літери. Роботу зварювальника знав та майстерно нею володів. Бездоганно виконував завдання на важливих ділянках виробництва. Але натура справжнього Патріота та Захисника не могла віднайти спокою в цивільному житті, в той час, коли ворог нищить нашу землю», – розповідають на підприємстві.

У 2019 році чоловік знов доєднався до Збройних Сил України за контрактом, бо вважав це своїм громадянським обов’язком.

НЗФ втратив ще одного працівника на війні

НЗФ втратив

«Мужній воїн брав участь у боях на найгарячіших напрямках. Євгеній Коцюба сім днів на тиждень, двадцять чотири години на добу виконував бойові завдання. Під час повномасштабного вторгнення росії служив командиром бойової машини – командиром механізованого відділення. Разом з побратимами кілометр за кілометром звільняв рідну землю на одній з найважчих ділянок фронту», відзначають на НЗФ.

Чоловік прагнув миру і загинув, як Герой, під час виконання обов’язків військової служби від осколкових поранень, несумісних із життям, залишаючись до кінця вірним військовій присязі та українському народу.

«Женя був надзвичайно світла особистість – справжній воїн світла. Ми прожили у шлюбі лише рік, але то були найкращі 365 днів мого життя», – каже дружина Заріна.

Євгенія поховали у місті Олександрія. Йому було 34 роки. У Захисника залишилась мама та двоє рідних братів.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×