Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1580
1580

Перебувайте вдома та уникайте відкритих територій: Євген Євтушенко про ситуацію на Нікопольщині  

про ситуацію на Нікопольщині

Начальник Нікопольської РВА  Євген Євтушенко розповів про ситуацію на Нікопольщині. А також закликав мешканців прибережних територій завтра перебувати вдома, передає Nikopolnews.

«Вісім обстрілів протягом дня відчули на собі прибережні громади нашого району, армія рф накривала мирні населені пункти зі ствольної артилерії та РСЗВ “Град”. Постраждали сім мешканців віком від 43 до  63 роки. Частина поранених госпіталізована до лікарні. Всі отримали необхідну медичну допомогу», розповів Євген Євтушенко.

В Нікополі пошкоджено чотирнадцять приватних будинків, тринадцять господарчих споруд, промислове підприємство та мережа газопостачання.

«В Покровській громаді під удар потрапили п’ять приватних будинків, навчальний заклад, господарча споруда, лінії електромережі. В Марганецькій та Мирівській ТГ триває обстеження територій. Вже відомо про пошкодження двох приватних будинків, господарської споруди, автотранспорту», додав начальник Нікопольскої РВА.

В межах інших громад району день минув без обстрілів та надзвичайних ситуацій. За словами Євгена Євтушенко надвечір є інформаціі про можливу атаку БпЛА та підготовку ворога до нових обстрілів.

«Ще раз прошу жителів прибережних громад завтра перебувати в будинках та утриматись від знаходження на відкритих ділянках місцевості. Вночі скористайтесь сховищем, або застосуйте правило двох стін», наголосив очільник Нікопольської РВА.

Євген Євтушенко розповів про ситуацію на Нікопольщині: фото

про ситуацію на Нікопольщині

про ситуацію на Нікопольщині

про ситуацію на Нікопольщині

про ситуацію на Нікопольщині

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×