Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2856
2856

Два дні люди полювали на воду: як живе Нікополь без централізованого водопостачання

як живе Нікополь

Як живе Нікополь без централізованого водопостачання, розповіли журналісти сайту «Суспільне Дніпро». Повідомляє Nikopolnews.

«Два дні люди з різних районів міста стояли по чотири години за водою. Води по місту не було. Нам обіцяли дати воду 1-го, 2-го числа, що мине 5 днів, вода буде», говорить місцева мешканка Альона Клушниченко.

Кожен день у жінки розпочинається з набору води на пунктах роздачі. Через її якість, набрану воду Альона використовує як технічну. Питну воду вона купує. На що витрачає понад 1500 гривень. Бутильовану питну воду, місцева влада видає лише пільговим категоріям.

як живе Нікополь

В одному з пунктів питної води, місцева жителька Лідія Гришко каже, що вода не дуже якісна. І навіть для побутових потреб, вона її кип’ятить.

«Живемо тут поруч, лише сюди приходимо. Вчора не приходили. Кажуть вчора тут і води не було», розповіла жінка.

Як живе Нікополь без централізованого водопостачання: відео

Нікополь частково без централізованого водопостачання: як живуть люди та які проєкти реалізуватимеНікополь частково без централізованого водопостачання: як живуть люди та які проєкти реалізуватиме

«Є вода – ми прийдемо. То до іншої школи ходимо. Посуду миємо, зараз заллємо(в душ – авт.), відстоїться, завтра скупаюсь», говорить місцевий мешканець Василь Чапаєв.

Технічною водою щодня наповнюють резервуари ДСНСники. Рятувальник Микола каже, за один раз привозять три тони води. Загалом у місті близько 40 точок питної та технічної води. Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко говорить, щоб забезпечити мешканців району, вже реалізують два проєкти.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×