Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
742
742

У Нікополі оголосили відбір кандидатів на участь в проєкті «Помічник ветерана»

У Нікополі

У Нікополі оголосили  відбір кандидатів на участь в проєкті «Помічник ветерана». Про це повідомили у міській раді, передає Nikopolnews.

Через повномасштабне російське вторгнення і, як наслідок, велику кількість мобілізованих українців, в Україні з’явилася нова професія – помічник ветерана. Людина на цій посаді повинна буде допомогти ветерану легко та гідно “перейти” від війни до цивільного життя.

«1 липня стартував пілотний проєкт із запровадження Інституту помічника ветерана, в якому місто Нікополь також приймає участь та оголошує відбір кандидатів на помічників ветерана», йдеться в повідомленні.

photo 2023 07 18 13 55 09

У Нікополі оголосили  відбір кандидатів на участь в проєкті «Помічник ветерана»: як взяти участь

Хто може взяти участь в проєкті:

  • ветеран війни,
  • член сім’ї ветерана,
  • постраждалий учасник Революції Гідності,
  • член сім’ї загиблого (померлого) ветерана,
  • член сім’ї загиблого (померлого) Захисника чи Захисниці України та перебуваєте на обліку в Єдиному державному реєстрі ветеранів війни;
  • той, хто має ступінь освіти не нижче молодшого бакалавра;
  • той, хто має Реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП);
  • той, хто відчуває в собі сили стати центром ветеранського життя у своїй територіальній громаді.

Завданням помічників ветеранів буде, передусім, індивідуальний професійний супровід у межах системи переходу від військової служби до цивільного життя наших Захисників та Захисниць, які повертатимуться з фронту та служби додому. Йдеться про консультування, організаційну роботу, представлення інтересів, навчання, працевлаштування тощо.

Якщо Ви готові стати помічником ветерана, то з питань працевлаштування можна звернутись до Центру соціальних служб з понеділка до п’ятниці з 8.00 до 17.00 за адресою: м.Нікополь, вул.Електрометалургів, 17/1, або зателефонувати за телефонами: 0666564540; 0993137156.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×