Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
694
694

«Давайте заспокоїмося з Київстаром і подумаємо про тих, хто під обстрілами» – Нікополь відвідав представник МОЗ

«Давайте заспокоїмося з Київстаром і подумаємо про тих, хто під обстрілами» - Нікополь відвідав представник МОЗ

12 грудня Нікополь відвідав представник МОЗ Віталій Власюк. Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук», передає Nikopolnews.

«Сьогодні відвідав Нікополь. КАБи, як по Бериславу, не прилітають, але обстріли зі ствольної артилерії цілком регулярні. На мій погляд, як і у випадку з Бериславом, такі міста вкрай важливо відвідувати: для людей, які там залишаються, це знак уваги та підтримки. Не почувати себе кинутим – безцінно», пише Віталій Власюк.

За його словами, лікарня у Бериславі фактично знищена армією рф. Але там залишається невелика група лікарів та іншого медичного персоналу, які продовжують надавати допомогу людям.

410316835 7312361225441857 8254672133494147494 n (1)

Берислав – розбита лікарня

У Нікополі, попри обстріли, ситуація у медичній сфері краща. Місцеву лікарню було включено до спроможної мережі як кластерну

«Був приємно вражений фактично новим приймальним відділенням та новими-таки операційними. Також хочу відзначити увагу до лікарні та колективу з боку міської влади, – видно, що не байдуже», ділиться своїми враженнями посадовець

Нікополь відвідав представник МОЗ

Віталій Власюк сподівається, що найближчим часом вони разом з колегами зможуть допомогти медичному закладу у Нікополі й надати акумулятор.

Також він розповів про одну нікопольську родину, батько якої ще у 2015 році зрадив Україні й подався у росію

«Була собі сім’я, двоє діток. У 2015-му батькові щось стрельнуло в голову і він подався… на росію, потім присягнув місцевим лугандонам, потім служив. кажуть, недавно вспокоївся, земля скловатою. Дружина з дітками, які вже підросли, нині тут, живуть-працюють. Про їх емоційний стан говорити… важко, пережили чимало: батько покинув, та ще й зрадив державі… та все рівно – батько…», пише Віталій Власюк.

У  своєму дописі в соціальній мережі «Фейсбук» він згадав, що Нікополь після підриву Каховської ГЕС залишився без води. А нікопольці наразі чекають завершення будівництва магістрального водогону.

«Але давайте з нашим Київстаром і Теремками трохи заспокоїмся і подумаєм про тих, хто під обстрілами й без води. Засукаєм рукави, будем мовчки робити своє і донатити на ЗСУ», додав Віталій Власюк.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×