Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
568
568

Нікополь виглядає чистіше ніж до війни – Євген Євтушенко (відео)

Нікополь виглядає чистіше ніж до війни - Євген Євтушенко (відео)

Нікополь виглядає чистіше ніж до війни. Про це сказав голова Нікопольскої районної адміністрації в ефірі єдиного телемарафону 7 квітня, передає Nikopolnews.

«Всі пошкодження (після обстрілу – авт.), електро -, газо – і водопостачання відновлюються протягом доби. І тут треба сказати про дуже добру, і дуже злагоджену роботу аварійних бригад і комунальних служб. Знаєте, зараз місто Нікополь виглядає чистіше і прибране ніж до війни. І це, об’єктивно, так. Це робота великого механізму, який зараз ефективно працює. І так виглядає не тільки Нікополь, а й всі прибережні території району», сказав Євген Євтушенко.

Розповів начальник Нікопольської РВА, скільки дітей залишається у прибережних територіях.

«Починаючи з квітня минулого року, ми прохали жінок, дітей, літніх та людей з хронічними захворюваннями виїхати з території району. У співпраці з обласною адміністрацією були організовані евакуаційні потяги. В цьому напрямку добре попрацювала і місцева влада. Багато людей виїхало. У районі залишилися люди, які мають певні життєві обставини. Або, це їх свідомий вибір….. Приблизно 50 % дітей і дорослого населення виїхало з прибережних територій. Половина нашого населення знаходиться або в глибині району, або в межах області, або виїхали на Західну Україну.  Проте на зараз міграція людей зупинилася», сказав Євген Євтушенко.

Детальніше дивіться на відео.

Нікополь виглядає чистіше ніж до війни: відео

 

Ще новини Нікопольщини: “Ми тут як раби 21-го століття”. Що відбувається на Запорізькій АЕС в окупованому Енергодарі

Читайте також: У Сумах дівчинка врятувала двох братів і сестру від пожежі – фото, відео

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×