Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
2897
2897

У Нікополі чоловік катував та тримав на ланцюгу 5-річного пасинка (фото)

У Нікополі

У Нікополі чоловік катував та тримав на ланцюгу 5-річного пасинка. Про це розповіли у прокуратурі, передає Nikopolnews.

«За даними слідства, чоловік протягом місяця катував 5-річного пасинка. Обвинувачений, нібито «за погану поведінку», неодноразово наносив удари по голові та тілу хлопчика і тримав його прикутим металевим ланцюгом до стіни та письмового столу. На обличчі та тілі дитини залишилися множинні садна та синці», йдеться в повідомленні.

Під час чергового катування сусіди почули крик хлопчика та викликали поліцію. У ході огляду квартири правоохоронцями було виявлено та вилучено металевий ланцюг й гаки, які чоловік використовував для «виховання» дитини.

«За результатами комплексу слідчих заходів, а також допиту дитини з використанням методики «Зелена кімната», яка обґрунтована на міжнародних стандартах під час неповнолітніх, підтвердилася інформація щодо вчинення протиправних дій чоловіком», – говорять у прокуратурі.

Наразі зловмисник перебуває під вартою без права внесення застави.До того ж прокурорами Нікопольської окружної прокуратури подано до суду позовний акт, щодо місцевого мешканця, за фактами катування та незаконного обмеження волі малолітньої дитини (ч. 1, 2 ст. 127, ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України).

У Нікополі чоловік катував та тримав на ланцюгу 5-річного пасинка: фото

У Нікополі

У Нікополі

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу