Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2187
2187

Як у Нікополі планують розпочати новий навчальний рік (відео)

Як у Нікополі

Як у Нікополі планують розпочати новий навчальний рік, розповіли журналісти програми «Факти». Діти будуть навчатися дистанційно, передає Nikopolnews.

Через постійні обстріли навчальний рік у місті розпочнеться дистанційно. Вчителі вже готуються до першого вересня. Кажуть, через пандемію, а тепер ще й війну, система онлайн-освіти налагоджена. Дітей навчатимуть через Google-клас.

«Ми можемо їм відправити, перевірити, проконтролювати, вони можуть нам написати коментар, десь щось спитати», – розповідає вчителька математики Олена Сорокіна.

Заняття проводитимуть як синхронно – в онлайн-форматі, так і асинхронно – даватимуть завдання, а згодом їх перевірятимуть. Наразі всі вчителі мають ноутбуки та безперебійний інтернет.

Як у Нікополі планують розпочати новий навчальний рік: відео

Як у Нікополі планують розпочати новий навчальний рік (відео)

Онлайн-уроки доступні з будь-якого куточка України, а також за кордоном. Навіть якщо вчителі та учні евакуювалися – це жодним чином не зашкодить освітньому процесу.

Але онлайн-заняття не будуть проводитися під час повітряних тривог. На цей час усі учасники процесу мають переходити в укриття. Детальніше дивіться у відео.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×