Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
138
138

Як у Нікополі реалізується проект «Помічник ветеранів» – відео

у Нікополі реалізується

31 серпня Олександр Саюк розповів як у Нікополі реалізується проект «Помічник ветеранів». Про це йдеться у відео прес-конференції міського голови, передає Nikopolnews.

«Цей проект вже працює у Нікополі. У нас є відповідальна за нього людина. До неї можуть звертатися всі, кому потрібна допомога», сказав Олександр Саюк.

Більш детально про проект «Помічник ветеранів» розповіли у Нікопольському міському центрі соціальних служб.

«В рамках реалізації експериментального проєкту із запровадження в Україні інституту помічника ветеранів відбулися засідання Комісії з відбору кандидатів на ці посади в місті Нікополі. Було розглянуто заяви 4 кандидатів. Комісією проведено співбесіди з кандидатами на посади помічника ветеранів», йдеться у повідомленні.

Як у Нікополі реалізується проект «Помічник ветеранів»: відео

Як у Нікополі реалізується проект «Помічник ветеранів» - відео

У вересні 2023 року для помічників ветеранів планують провести навчання за програмою, розробленою Міністерством у справах ветеранів.

«Майбутніх помічників ветеранів готуватимуть у центрах ветеранського розвитку на базі визначених закладів вищої освіти. Там вони набуватимуть необхідного рівня професійних компетентностей для виконання своїх завдань. По завершенню навчання слухачі складатимуть комплексний іспит, що стане допуском до практичної роботи з ветеранською спільнотою громади. А саме йдеться про індивідуальний професійний супровід у межах процесу переходу від військової служби до цивільного життя, консультування, організаційну роботу, представлення інтересів тощо», розповіли у центрі.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×