Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
458
458

У Нікополі відкрили ще два безпечні освітні простори для дітей (відео)

У Нікополі відкрили ще два безпечні освітні простори (фото)

У Нікополі відкрили ще два безпечні освітні простори для дітей. Їх облаштувати освітянам допомагають благодійники.

Про це йдеться у сюжеті «Нікополь сьогодні», передає Nikopolnews.

Перед освітянами міський голова Олександр Саюк поставив завдання, що безпечний освітній простір для дітей повинен бути у кожному районі Нікополя. Так, нещодавно  запрацювали ще два безпечних освітніх простори. У  них діти змістовно проводять свій вільний час: спілкуються з однолітками, педагогами та психологами. Групи формують за віком й рівнем підготовки дітей.  Час перебування дитини в освітньому просторі – до двох годин.

У Нікополі відкрили ще два безпечні освітні простори для дітей: відео

У безпечних освітніх просторах допомогу отримують й діти з інвалідністю.

«Для дітей з особливими освітніми потребами також проводяться окремі заняття. Дітям в ігровій формі даються вправи на розвиток уваги, мислення, пам’яті. А також правил на розслаблення та зняття напруги», розповіла Світлана Коноваленко, психолог.

Облаштували подібні освітні простори допомагають благодійники. Нещодавно неурядова  благодійна організація з Іспанії «TANU»  передала обладнання для одного з освітніх просторів.

глн

Окрім занять у безпечних просторах дітям пропонують різноманітні творчі й спортивні активності, які сприяють їх розвитку. Батьки, зазначають, що такі ініціативи важливі для маленьких нікопольців під час війни.

«Зараз дитячі садочки закриті. Я приводжу сюди свою дитину, аби він поспілкувався з однолітками. Сидіти вдома завжди також не можливо. Якщо можна було б, ти ми ходили сюди щодня», говорить Андрій

шждгш

Молода матуся  Анастасія говорить, що буде водити свого сина до освітнього простору, бо йому подобається у ньому проводити час.

«Моєму сину дуже подобається проводити час у безпечному освітньому просторі. Він хоче сюди ходити. Нехай ходить, вивчає цифри і букви, готується до школи», каже вона.

Записати дитину до будь-якого освітнього простору Нікополя, можна у відділі освіти і науки НМР за телефоном, який Ви бачите нижче.  Попри літні канікули у школах, безпечні освітні простори будуть працювати.

шг908

Новини Нікополя і району: У Нікополі майбутні педагоги подарували дітям свято (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×