Купити квартиру в Дніпрі

563
563

У Нікополі майбутні педагоги подарували дітям свято (відео)

У Нікополі майбутні педагоги подарували дітям свято (відео)

31 травня у Нікополі майбутні педагоги подарували дітям свято. Воно пройшло в освітніх просторах нашого міста, які знаходяться в укрититя.

Про це йдеться у сюжеті «Нікополь сьогодні», передає Nikopolnews.

У п’ятницю з веселими іграми та конкурсами завітали студенти Нікопольського фахового педагогічного коледжу.  Для них – це  була практика, а для дітей – веселощі. Цей захід пройшов в рамках співпраці вищезгаданого навчального закладу і відділу освіти НМР.

2

«Це літня практика.Для студентів – це великий досвід, саме спілкуватися з дітьми  наживо. Ми дуже вдячні за таку можливість проявити і показати себе», говорить Антоніна Туровська, завідувачка педагогічнох практики Нікопольського педагогічного коледжу.

У Нікополі майбутні педагоги подарували дітям свято: відео

Організоване свято вийшло насиченим і яскравим. Для діте майбутні педагоги підготували веселі ігри та руханки. А щоб дітям було цікавіше, вони навіть приміряли на себе ролі казкових персонажів.

3

«Ми сьогодні підготували сценарій до Дня захисту дітей. Так, як у нас багато діток в Нікополі, хочеться їх якось поорадувати і привітати. Тому ми вирішили зробити такий святковий сценарій. Щоб діткам було весело і смішно», розповіла студентка Юлія Русява-Сладка

До діток студенти прийшли з подарунками. В цей день їх отримали діти, а також безпечні освітні простори.

Новини Нікополя і області: Нікопольській дитячій лікарні подарували майже 700 саджанців квітів (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×