Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2519
2519

Вирішив продовжувати виставу одного актора: у Нікополі винуватець ДТП порізав себе

у Нікополі винуватець

У Нікополі винуватець ДТП порізав себе. Про це розповіла медик Валентина Марченко, передає Nikopolnews.

«19 серпня близько 13 години на лінію «103» поступив виклик – дорожньо-транспортна пригода. На місце події негайно виїхала бригада інтенсивної терапії та реанімації Нікопольської СЕМД, структурного підрозділу КП «ОЦЕМД та МК»ДОР», – йдеться у повідомленнi.

Приїхавши на місце ДТП, медики побачили перевернутий на бік легковий автомобіль. А також 45-річного чоловіка, у якого діагностовано закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої грудної клітки та нижньої кінцівки.

у Нікополі винуватець

«Чоловік був у збудженому стані, голосно розповідав, як його при виїзді з гаража підрізав якийсь мікроавтобус, фактично перевернув автівку і втік з місця події. Пацієнту надали необхідну допомогу та доставили в Нікопольську міську лікарню», – йдеться у повідомленні.

У Нікополі винуватець ДТП порізав себе

у Нікополі винуватець

Через 2 години того ж дня медиків швидкої допомоги викликали й до міського відділу поліції. Причина – ножове поранення.

«На виклик виїхала та ж бригада інтенсивної терапії та реанімації, в тому ж складі. Прибувши на місце події, медики побачили немолодого чоловіка, в стані алкогольного сп’яніння з різаною раною в лівій підпахвинній ділянці. Зі слів оточуючих – водій мікроавтобуса, 70-літній чоловік, який спричинив описану вище ДТП, був оперативно затриманий працівниками поліції та доставлений в міський відділ, а там він вирішив продовжувати виставу одного актора і демонстративно завдав собі ножем, який він витягнув із кишені, порізи в області грудної клітки. Потерпілому надали допомогу та доставили в Нікопольську міську лікарню № 4 уже в супроводі працівників поліції», розповіла Валентина Марченко.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×