Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
260
260

На Нікопольщини обговорили доступність до споруд цивільного захисту під час війни

На Нікопольщини обговорили

2 червня, на Нікопольщини обговорили доступність до споруд цивільного захисту під час війни. Про це розповіли у районній державній адміністрації, передає Nikopolnews.

«До участі у нараді запрошено керівників органів місцевого самоврядування району, підрозділів Головного управління ДСНС та Головного управління Національної поліції України у Дніпропетровській області», йдеться в повідомленні.

Під час наради перший заступник начальника Нікопольської районної військової адміністрації Юрій Багно ще раз наголосив на тому, що укриття у містах та населених пунктах  району мають бути доступними. Відповідальність за це, в першу чергу, полягає на керівників місцевого самоврядування та вимагає від них комунікації  з балансоутримувачами захисних споруд.

На Нікопольщини обговорили доступність до споруд цивільного захисту під час війни

На Нікопольщини обговорили

За невиконання цих норм передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність. Спеціалісти ДСНС разом з фахівцями з Національної поліції  інспектуватимуть готовність захисних споруд району до надзвичайних ситуацій!

Шановні жителі району! У разі виявлення вами відсутності доступу до захисних споруд на території вашого населеного пункту просимо інформувати за електронною адресою: sobolevrda@ukr.net

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×