Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3023
3023

Коли будуть гроші від ООН у Нікополі і чи буде «благодійна» вода – відповідь міського голови

Коли будуть гроші від ООН у Нікополі

Коли мешканці отримають гроші від ООН у Нікополі? На це питання відповів Олександр Саюк під час своєї прес-конференції 30 квітня. А також він розповів про видачу води від благодійників.

Повідомляє Nikopolnews.

З 1 квітня певним категоріям населення замість продуктових наборів, пообіцяли грошову допомогу у розмірі 1500 гривень. До 15 квітня у місті тривала реєстрація на її отримання.  У соціальних мережах, люди запитують, коли будуть надходити кошти від ООН на їх рахунки.

«Наша задача, залучити до Нікополя благодійні фонди, щоб вони надали допомогу людям. Ми це робимо та організовуємо роботу з нікопольцями. Але, коли саме видадуть чи заплатять грошову допомогу – це вже робота фондів», сказав Олександр Іванович.

За словами міського голови, якщо були подані всі необхідні дані, то виплата грошової допомоги буде кожного місяця.  До того ж в нашому місті є певна категорія людей, яка не змогла оформити грошову допомогу цього місяця, то вони будуть поки що отримувати продуктові набори від ООН. Але  щомісяця видача продуктових наборів буде зменшуватися. Таким чином, всі мешканці Нікополя перейдуть на отримання фінансової допомоги від ООН.

Коли будуть гроші від ООН у Нікополі: відео

Розповів Олександр Іванович і про видачу артезіанської води у Нікополі. До нашого міста її привозив один з благодійних фондів. З квітня благодійники зменшили кількість та об’єм видачі питної води. А з 1 травня ще зменшиться об’єм видачі води.

«Поступово воду перестануть завозити саме до Нікополя», сказав Олександр Саюк.

До повномасштабного вторгнення нікопольці жили без надання артезіанської води – підкреслив міський голова.

Новини Нікополя і району: На Нікопольщині через велику кількість обстрілів в одному із сіл неможливо видавати гуманітарку

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×