Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1420
1420

На Нікопольщині через велику кількість обстрілів в одному із сіл неможливо видавати гуманітарку

На Нікопольщині через велику кількість обстрілів в одному із сіл неможливо видавати гуманітарку

На Нікопольщині через велику кількість обстрілів в одному із сіл неможливо видавати гуманітарну допомогу. Мешканцям розповіли, який вихід із ситуації.

Про це йдеться у повідомленні на Фейсбук-сторінці Нікопольська районна державна адміністрація, передає Nikopolnews.

На Нікопольщині в одному з сіл дуже зросла кількість обстрілів

Складна ситуація виникла у селі Вищетарасівка Мирівської громади. Вона склалась протягом поточного місяця і унеможливлює видачу харчових наборів від Всесвітньої продовольчої програми ООН за квітень в самому селі.

Вищетарасівка

Зазначається, що кількість обстрілів та уражень дронами значним чином зросла. Наражати на небезпеку отримувачів допомоги, запрошуючи їх в центр села за боксами з їжею, організатори не мають права.

На жаль, зараз не має іншого виходу, окрім як організувати видачу гуманітарної допомоги для мешканців села Вищетарасівка – в селі Виводове, йдеться у повідомленні

Тож, інформують всіх, кого це стосується, що 24.04.2024 року в селі Виводове в будинку культури, відбудеться видача харчових наборів від ВПП ООН та Благодійної організації «Благодійний фонд «СпівДія» за квітень 2024 року, для мешканців села Вищетарасівка та ВПО, які на обліку в селі Вищетарасівка (окрім ВПО з Нікопольського району).

Початок видачі: 10:00.

Хто може отримати допомогу

Отримати допомогу зможуть всі ті, хто отримував харчові набори від ВПП ООН в старостаті села Вищетарасівка в минулих місяцях. В тому числі, бокс із їжею можна отримати й на дитину незалежно від її віку.

При собі мати оригінали:

  • паспорта та ідентифікаційного кода,
  • довідки ВПО (для осіб, які мають цей статус).

Якщо отримувач допомоги має паспорт у формі ID-картки, додатково необхідно надати витяг (довідку) для підтвердження реєстрації місця проживання. Якщо допомога отримується на дитину, необхідно надати її свідоцтво про народження. Всі отримувачі допомоги мають знати номери телефонів осіб, для яких вони отримують набори.

Прохання до мешканців села Вищетарасівка: будь – ласка, якщо Ви маєте автомобіль, можете приїхати у село Виводове за допомогою, приїздіть. Візьміть з собою документи стареньких, одиноких та інших людей, які не зможуть дістатись з Вищетарасівки у Виводове. Ви можете отримати за них допомогу і доставити її адресату. Ми робимо все можливе, щоб організувати видачу допомоги, допоможіть один одному, своїм сусідам, друзям та знайомим, які не мають транспортних засобів, – йдеться у повідомленні

Ще новини Нікопольщини: Мешканцям Покровської громади почали видавати гуманітарну допомогу від німецько-українського товариства (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×