Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
441
441

У Томаківці 2 квітня починається реєстрація на грошову допомогу замість продуктів від ООН

У Томаківці 2 квітня починається реєстрація на грошову допомогу замість продуктів від ООН

У Томаківці 2 квітня починається реєстрація на грошову допомогу замість продуктів від ООН. Розповідаємо, хто і як може зареєструватися.

Інформацію надала Нікопольська районна адміністрація, передає Nikopolnews.

З 2 до 12 квітня 2024 року включно у Томаківці відбудеться реєстрація на секторальну грошову допомогу від Всесвітньої Продовольчої Програми ООН (ВПП ООН) в рамках співпраці з Благодійною організацією «Благодійний фонд «СпівДія».

Хто може зареєструватися?

З квітня 2024 року грошову допомогу будуть отримувати в пріоритеті зареєстровані мешканці смт Томаківка, котрі підпадають під найвразливіші категорії населення.

А саме:

  • домогосподарства, у складі яких є людина з інвалідністю 1 2, 3 групи або дитина з інвалідністю (обов’язково документ, що засвідчує інвалідність);
  • домогосподарства, у складі яких є людина зі статусом одинокого батька/матері (обов’язково довідка про статус одинокого батька/матері);
  • малозабезпечена родина (обов’язково документ про призначення соціальної допомоги як малозабезпеченої родини);
  • домогосподарства, у складі яких є людина, що втратила роботу (обов’язково довідка про статус безробітного або інший документ, що засвідчує відсутність працевлаштування на теперішній час);
  • домогосподарства у складних життєвих обставинах;
  • домогосподарства на обліку в територіальному центрі;
  • домогосподарства, що складається з однієї людини похилого віку 60+;
  • багатодітні родини (обов’язково свідоцтва по народження трьох і більше дітей віком до 18 років).

Також, зареєструватись мають змогу всі мешканці смт Томаківка, хто хоча б один раз протягом січня- березня 2024 року отримував допомогу від ВПП ООН у вигляді харчового набору.

Де і як проходитиме реєстрація

Реєстрація буде відбуватися за адресою: вулиця Лесі Українки, 14, смт Томаківка (будівля районної державної адміністрації).

В перший день реєстрації – 02 квітня 2024 року співробітники працюватимуть за наступним графіком: з 09:00 до 12.00, потім перерва з 12.00 до 13.00, відновлення реєстрації з 13.00 до 15.00.

Надалі, мешканців будуть інформувати про час реєстрації в інші дні.

В перший день – 02.04.2024 року запрошуються пенсіонери, зареєстровані в смт Томаківка, віком від 60 до 63 повних років на день звернення.

Які документи потрібні

Для реєстрації: з собою мати ОРИГІНАЛИ:

  • Паспорт громадянина України – заявника. Якщо особа, що звернулась для реєстрації на отримання грошової допомоги має паспорт у форматі ID – картки, при собі такій особі обов’язково необхідно мати витяг з підтвердженням місця реєстрації проживання.
  • Реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний код);
  • Номер банківського рахунку (IBAN).
  • Паспорта та ІПН всіх членів домогосподарства, які отримували продовольчі набори від ВПП ООН в 2024 році.

*Реєстрація не гарантує надання грошової допомоги. Після реєстрації остаточне рішення приймається керівництвом фонду.

До уваги інших мешканців Томаківської громади і Мирівської громади

Мешканцям всіх інших населених пунктів Томаківської та Мирівської громад повідомляємо, що до ваших старостинських округів буде продовжуватись доставка харчових наборів від ВПП ООН. Переведення з натуральної форми допомоги на грошову форму стосується виключно мешканців смт Томаківка! Ати доставки харчових наборів у села будуть оприлюднені пізніше, – йдеться у повідомленні адміністрації

На всі запитання в адміністрації обіцяють надати консультації та роз’яснення, максимально сприяти в проведенні швидкої та якісної реєстрації для отримання секторальної грошової допомоги.

Ще новини Нікопольщини: Гуманітарна допомога на Нікопольщині: що і кому видавали на минулому тижні, які зміни у квітні

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×