Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
442
442

Соцпрацівник з Нікополя отримала Подяку (фото)

отримала Подяку

Соцпрацівник з  Нікополя Оксана Похила отримала Подяку в приміщенні Дніпропетровської обласної військової адміністрації, передає Nikopolnews.

Днями там вручили найкращим соціальним працівникам області урядові грамоти та міністерські подяки. Серед тих, хто отримав нагороду і головний спеціаліст відділу управління соціальної політики Нікопольської міськради Оксана Похила. Під час нагородження жінка розповіла, що інколи працювати доводиться в умовах відсутності світла і зв’язку. Але людей в біді вони не полишають.

«Тільки літніх, самотніх людей на обліку нашого терцентру десь 500. Вони отримують допомогу і догляд вдома. Так було до війни, є й зараз. Подяку завжди приємно отримувати. Але я б її розділила з усіма своїми колегами. Бо те, що ми робимо – це колективна праця»

Соцпрацівник з Нікополя отримала Подяку

Соцпрацівник з Нікополя отримала Подяку (фото)

Оксана Похила

Сьогодні соціальні працівники Дніпропетровщини допомагають маломобільним мешканцям регіону. Евакуюють їх до західних областей. Підтримують сім’ї захисників. За словами радника голови Дніпропетровської ОВА Олега Кужман, навантаження на соцпрацівників області зараз дуже велике.

Соцпрацівник з Нікополя отримала Подяку (фото)

«У них чимало завдань, які залишилися з мирного життя. Додаються й нові у воєнний час. Саме вони першими зустрічають переселенців, а їх в області 365 тис. Серед ВПО чимало дітей та людей старшого віку. А ще майже 20 тисяч тих, хто має інвалідність і потребує особливої уваги», розповіла під час урочистостей заступник голови Дніпропетровської ОВА Ольга Горб.

«Яма»: жахливі свідчення про звірства окупантів на ЗАЕС

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×