Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2718
2718

У Львові переселенка з Нікополя агітувала за Росію та Путіна – подробиці

переселенка з Нікополя

У Львові переселенка з Нікополя агітувала за Росію та Путіна. Жінка власноруч написала заяву, що підтримує війну, передає Nikopolnews.

Галицький районний суд засудив до 1 року та 6 місяців жительку Нікополя, яка через війну Росії проти України переїхала до Львова. Але активно підтримувала країну-агресорку та диктатора Путіна.

За даними матеріалів суду, жителька Нікополя ще від початку повномасштабної війни Росії проти України активно підтримувала окупаційну армію. Поширювала фейки про «звільнення України», що Україна 8 років бомбила Донбас» та висловлювала співчуття ліквідованим російським терористам.

У тому, що РФ напала на Україну та вбиває українців, жінка звинувачувала США, НАТО, «англосаксів» та Революцію Гідності.

У Львові переселенка з Нікополя агітувала за Росію та Путіна

переселенка з Нікополя

Згодом жінка з Нікополя переїхала до Львова. 28 грудня 2022 року вона власноруч написала заяву про те, що підтримує Росію та диктатора Путіна. 6 січня 2023 року її затримали.  На суді переселенка провину визнала та заявила, що робила все через «ідеологічні переконання».

Галицький районний суд визнав жінку винною за  ч.2 ст. 436-2, ч.3 ст. 436-2 Кримінального кодексу України та засудив її до 1 року та 6 місяців позбавлення волі.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×