Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4238
4238

Рідних не прохали купувати ліки: Євген Євтушенко про збір коштів постраждалим у Нікополі 11 вересня

у Нікополі

Начальник РВА Євген Євтушенко прокоментував збір коштів постраждалим у Нікополі 11 вересня. Рідних постраждалих не прохали купувати ліки, передає Nikopolnews

«Одним з наслідків російського обстрілу Нікополя 11.09.2023 стало влучання боєприпасів РСЗВ “Град” в будівлю ТЦ міста. Поранення отримали нікопольці 1976 і 1967 років народження та житель Придніпровського 1999 року народження. Найбільші травми і найважчий стан лікарі визначили у двадцятичотирирічного Валерія», пише Євген Євтушенко.

Євген Євтушенко про збір коштів постраждалим у Нікополі 11 вересня

Пораненого у Нікополі співробітника торгівельного центру не можуть транспортувати до Дніпра через важкий стан – ЗМІ

За його словами, лікування здійснюється з використанням медикаментів лікарні. Рідних постраждалих не прохали та не будуть прохати купувати ліки.

«Наразі, двох постраждалих планують виписати на амбулаторне лікування – одного сьогодні, іншого завтра. Валерій перебуває в закладі, переніс декілька операцій, його стан покращився, у зв’язку з чим пацієнта переведено з реанімаційного відділення в травматологічне», – йдеться у повідомленні.

За словами Євгена Євтушенко, керівництво та колеги вже зібрали кошти на подальшу реабілітацію. Також допомогу надасть громада, на території якої проживає поранений.

«Дякую медичним працівникам Нікопольщини за фахову допомогу постраждалим від обстрілів та щиро бажаю одужання Валерію», – додав начальник Нікопольської РВА.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×