Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
3415
3415

У Нікополі припиняє роботу дитячий санаторій

припиняє роботу дитячий санаторій

У Нікополі припиняє роботу дитячий санаторій. Повідомляється на офіційній сторінці закладу у соціальній мережі «Фейсбук», передає Nikopolnews.

«На превеликий жаль, мусимо повідомити, що наш центр припиняє свою роботу у зв’язку з реорганізацією нашого підприємства. На сесії обласної ради було прийнято рішення про реорганізацію шляхом приєднання, але фактично це означає ліквідацію підприємства, звільнення всього колективу та припинення надання якісних послуг з оздоровлення та реабілітації для дітей нашого регіону, який постійно потерпає від збройної агресії країни-терориста», йдеться в повідомленні.

9 березня на сесії обласної ради було звільнено з посади виконуючу обов’язки директора Олену Герасименко. Жінка протягом декількох років відстоювала інтереси санаторію та дітей. Проте під час війни комунальне підприємство «Нікопольський медичний центр реабілітації дітей з соматичними захворюваннями» Дніпропетровської обласної ради» реорганізували.

припиняє роботу дитячий санаторій

припиняє роботу дитячий санаторій

«Дуже шкода, що в зоні бойових дій, де діти потерпають від постійних обстрілів, не мають змоги на повноцінне навчання та спілкування з однолітками, що тягне за собою проблеми психологічного характеру, наша влада вирішила позбавити цих дітей права на повноцінну психологічну реабілітацію та оздоровлення! В той час, коли Дніпропетровщина стала одним із найбільших хабів для переселенців з усіх регіонів нашої країни, коли кількість дітей, яка виїхала з окупованих територій та зон бойових дій і потребує психологічного супроводу досягла критичного максимуму – приймається рішення про закриття центру та тим самим позбавляє можливості на реабілітацію!», наголошують працівники дитячого санаторію.

Працівники закладу вдячні всім, хто підтримував дитячий санаторій у найважчі часи.

У Нікополі припиняє роботу дитячий санаторій: як його працівники просили зберегти заклад

Митинг у детского санатория в НикополеМитинг у детского санатория в Никополе

Нагадаємо, Нікопольський дитячий санаторій хотіли закрити за декілька років до повномасштабної війни. Тоді його персоналу разом з батьками вдалося відстояти діяльність оздоровчого закладу. Проте, під час війни його все таки закривають шляхом реорганізації.

фото з архіву закладу

 

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу