Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
721
721

Роботу рятувальників з Нікополя відзначив президент України (відео)

з Нікополя

12 квітня роботу рятувальників з Нікополя відзначив президент України. Повідомляє Nikopolnews з посиланням на сюжет пресслужби Нікопольського заводу феросплавів.

Того дня під час вечірнього звернення в телеграм-каналі президент України Володимир Зеленський назвав імена Артема Шульдякова, Федора Заякіна, Василя Музиченка та Віталія Булкіна, відзначивши їх високі моральні якості та професійну майстерність.

З 12 липня 2022 року Нікополь перебуває під постійними обстрілами ворога. Майже кожного дня приходять повідомлення про вибухи, руйнування, пожежі та людські жертви. Так, було і 12 квітня. В той день, до Служби надзвичайних ситуацій у Нікополі надійшло повідомлення про приліт ворожого снаряду у приватний сектор. Під завалами будинку знаходилися люди.

«Приїхали за адресою. Почали шукати людей. Там був дідусь разом з бабусею. Її витягли, надали першу медичну допомогу. У літньої жінки була рана на руці, текла кров. Наклали їй турнікет, дочекалися швидкої допомоги і передали постраждалу медикам», розповідає пожежний рятувальник Василь Музиченко.

Роботу рятувальників з Нікополя відзначив президент України: відео

«Цей день (12 квітня – авт.), як і кожен інший заслуговує на увагу президента. Не тільки до нашої роботи, а й рятувальників з інших міст, медиків, працівників міськгазу, поліції, Національної гвардії України, ЗСУ, СБУ. Тобто всіх силових структур, які працюють на те, щоб держава вистояла проти агресії ворога», додає заступник начальника 28 ДПРЧ ГУ ДСНС у Дніпропетровській області Артем Шульдяков.

Детальніше дивіться на відео.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×