Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
247
247

Рятувальники Нікопольщини ознайомились із сучасною системою пожежогасіння «Кобра» – фото  

Рятувальники Нікопольщини

Рятувальники Нікопольщини ознайомились із сучасною системою пожежогасіння «Кобра». установка пожежогасіння здатна прорізати всі типи та види стандартних будівельних матеріалів. Про це розповіли у ДСНС, передає Nikopolnews.

«31-го серпня керівники гасіння пожежі підрозділів зібрались щоб навчитись ліквідовувати пожежі за допомогою спеціального обладнання, а саме системи пожежогасіння типу «Кобра», яку використовують під час гасіння складних пожеж», – йдеться у повідомленні

Ця установка пожежогасіння здатна прорізати всі типи та види стандартних будівельних матеріалів такі як: цегла, цемент, дерево, метал, покрівельні матеріали, скло…

«Її особливістю є те, що вогнегасну речовину можна подавати до осередку пожежі ззовні. Досягається це шляхом пророблення отвору діаметром близько 3 мм у будь-якій будівельній конструкції за допомогою потоку вогнегасної речовини під високим тиском, змішаного з абразивом», кажуть у ДСНС.

Учасників навчань ознайомили з технічними характеристиками, особливостями цієї системи пожежогасіння та перевагами, після чого вогнеборці тренувались ліквідовувати умовну пожежу із застосуванням «Кобри».

Рятувальники Нікопольщини ознайомились із сучасною системою пожежогасіння «Кобра»: фото

Рятувальники Нікопольщини

Рятувальники Нікопольщини

Рятувальники Нікопольщини

Рятувальники Нікопольщини

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×