Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
14457
14457

Нікопольці зняли кліп на березі колишнього Каховського водосховища і просять підтримати місто і ЗСУ  

Нікопольці зняли кліп на березі колишнього Каховського водосховища і просять підтримати місто і ЗСУ  

Нікопольці зняли кліп на березі колишнього Каховського водосховища. Вони просять небайдужих про підтримку рідного міста і ЗСУ.

Кліп створено силами енергійної молоді зі студії «Екшн» і фонду «УСК» на пісню «Ой на горі Карчата», яку виконала талановита Софія Сіліна з нікопольської вокальної студії «Октава». Хореографія – зразкова студія сучасного танцю «Action» (керівник Галина Малява). Оператор – Олег Ісаченко. Сценаріст – Яків Селянінов.

Герої кліпу знаходяться на березі знищеного росіянами Каховського водосховища. А мета творчої роботи – привернути увагу небайдужих до Нікополя, який вже більше року обстрілюється ворогом, а тепер ще і втратив своє «море».

Ми створили цей кліп, аби показати світло в темряві. Нікополь має міцний дух, але, щоб вижити, нам потрібна ваша підтримка, – кажуть автори

Вони закликають небайдужих долучатися до фонду  «УСК» і своїми донатами допомогти ЗСУ звільняти Україну, а Нікополю – вижити.

Нікопольці зняли кліп на березі колишнього Каховського водосховища: відео

Нікопольці зняли кліп на березі колишнього Каховського водосховища і просять підтримати місто і ЗСУ  

Nikopolnews поспілкувався з членами фонду ГО «УСК» («Україна – справедлива країна»), аби детальніше дізнатися, чим займається організація і на що саме збирає донати.

Спочатку організація займалася зборами донатів для ЗСУ. Потім, коли почався обстріл міста, фонд створив БудБад, ми з волонтерами розбирали завали після прильотів. Коли не було у місті води, ми займалися цим, і відвозили воду в складнодоступну частину міста. Зараз я займаюся молодіжною частиною, і це моя задумка – зняти кліп на підтримку Нікополя та фонду ГО «Україна справедлива країна», фонд оплатив кошти на проїзд, і разом зі студією «Октава» та сучасною студією танців — «Екшн» на волонтерських засадах ми створили цей кліп, – розповів нам молодий нікопольський активіст Яків Селянінов

Яків Селянінов

Яків Селянінов

Він додав, що завдяки підтримці небайдужих фонду вдається закривати великі збори. Зокрема, нещодавно було закрито збір у 150 000 гривень.

А ще Яків розповів, що фонд на даний час підтримує молодь Нікополя і допомагає реалізувати проєкт створення Молодіжного центру у місті – шукає приміщення для нього. (Про цю задумку ми писали ТУТ).

Здається, для цієї команди немає завдань, які неможливо виконати!

Про діяльність організації детальніше інформує її керівник, відома у Нікополі людина, Дмитро Осика.

дмитро осика

Дмитро Осика

Здається, для цієї команди немає завдань, які неможливо виконати! – каже він.

І, дійсно, обсяг роботи, який виконується командою, просто вражає.

За словами Дмитра Осики, поки росіяни обстрілюють Нікополь, Фонд системно працює у декількох важливих напрямках.

Гуманітарний склад

Гуманітарний склад Фонду «Україна – Справедлива Країна» постійно зайнятий збором пожертв, пошуком і доставкою гуманітарної допомоги для тимчасово переселених осіб. Окремо волонтери займаються забезпеченням потреб ЗСУ та ТРО. Від спорядження до тепловізійної техніки, від медикаментів до автомобілів – все необхідне доставляється безпосередньо на фронт екіпажами волонтерів. В розпорядженні Фонду – два буси з комплектами аптечок, бронежилетів і касок.

ІТ-підрозділ

ІТ-підрозділ Фонду нараховує близько 30-ти людей, завданням яких є допомога спецслужбам із виявлення проросійських агентів і сепаратистів, а також знищення каналів комунікації ворога.

Підрозділ парамедиків

Два десятки волонтерів Фонду вже третій місяць проходять інтенсивний курс із тактичної медицини під керівництвом інструктора з бойовим досвідом Ірини Чекан.

Підрозділ з ліквідації наслідків обстрілів міста – «БудБат»

Починаючи з перших «прильотів» ворожих снарядів, ця група активно допомагає відновлювати критичну інфраструктуру міста. Підрозділ активно зростає та вже нараховує більше 60-ти добровольців, готових зібратися на місцях прильоту за 30 хвилин. Фонд піклується про безпеку та матеріальне забезпечення «БудБату».

Інші підрозділи

Також є підрозділи, які допомагають переселенцям із пошуком житла та вирішенням транспортних питань. В тематичних чатах – понад 1000 учасників!

Міжнародна волонтерська мережа Фонду. Цей невеличкий, проте важливий підрозділ сприяє формуванню позитивного міжнародного іміджу України та об’єднує волонтерів у різних куточках Світу, з метою наближення Перемоги України.

Особливе місце в розгалуженій роботі Фонду, посідають меценати та спонсори – люди, які допомагають закривати чисельні фінансові питання. Це кров організації.

Розуміючи структуру благодійної організації, ви легко визначитеся з напрямками, де зможете принести користь державі та боротися з ворогом у тилу, системно та ефективно. Тож, запрошуємо хоробрих і працелюбних людей до співпраці! – закликає Дмитро Осика

І наостанок пригадаємо девіз славетного Князя Святослава Хороброго: «Здобудемо Честь та Славу!». Слава Україні! Честь і Слава ЗСУ! – додав керівник організації

Він передав редакції фото, на якому зафіксовано черговий виїзд волонтерів до Часового Яру та Курахового на Донеччині. В той день активісти доправили відремонтованого після мінометного обстрілу «Дракона» до підрозділу нікопольця Олександра Шевченка та побратимів-козаків. А також мотоцикл для розвідки, який передав наш земляк Максим Гришин.

Нікопольці зняли кліп на березі колишнього Каховського водосховища і просять підтримати місто і ЗСУ

Тож долучайтеся, аби разом примножувати кількість добрих справ і наближати Перемогу України над російськими окупантами. Пожертвувати фонду можна ТУТ.

А ЦЕ Інстаграм-сторінка організації, де можна дізнаватися про її діяльність і про збори.

Ще новини Нікополя: «Скоро тут буде море, але буде воно не довго»: спогади нікопольця про Дніпро і думки щодо відновлення Каховського водосховища

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×