Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2988
2988

Чи змінять тариф на воду у Нікополі після запуску нового водогону?

у Нікополі

31 серпня міський голова Олександр Саюк розповів, чи змінять тариф на воду у Нікополі після запуску нового водогону. Повідомляє Nikopolnews з посиланням на відео пресконференції.

«На сьогодні, питання щодо зміни тарифу на воду у Нікополі не розглядається. Як буде далі, будемо дивитися по економічним показникам», – сказав Олександр Саюк.

За словами Олександра Саюка, сьогодні у Нікополі є водопостачання. Також воду мають й села, які отримували її від КП «Нікопольводоканал» до підриву Каховської ГЕС. До того ж воду постачатимуть і у селище Кам’янське. Наразі громада підписує договір з містом

За словами мера, сьогодні КП «Нікопольводоканал» працює завдяки тому, що депутати виділяють на нього кошти з міського бюджету.

«З початку активних бойових дій, ми дотуємо це підприємство. Без підтримки «Нікопольводоканал» вже б не працював», – сказав очільник міста.

Як зазначив міський голова, наразі оплата послуги подачі води від населення дуже низька.

Чи змінять тариф на воду у Нікополі після запуску нового водогону: відео

У відео нижче Олександр Саюк також розповів про підготовку Нікополя до зими, про початок роботи проекту “е-Ветеран” у місті, про те, коли відкриється басейн. А ще мер відповів на питання, чи планує він балотуватися на посаду міського голови знову на наступних виборах.

Чи змінять тариф на воду у Нікополі після запуску нового водогону?
To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×