Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4809
4809

Вони просто були на роботі: стало відомо, ким працювали вбиті сьогодні у Нікополі люди

Вони просто були на роботі: стало відомо, ким працювали вбиті сьогодні у Нікополі люди

Стало відомо, ким працювали вбиті сьогодні у Нікополі люди. Подробиці про страшні наслідки ворожого обстрілу надав очільник обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

«Трагедія у Нікополі. Ворожий обстріл забрав життя двох людей. Ворог вдарив з важкої артилерії. Сталося пряме попадання у промислове підприємство. Загинула 51-річна жінка, яка працювала кранівницею, та 50-річний чоловік, який був на підприємстві різноробочим», розповів Микола Лукашук

Вони просто були на роботі…

 Трагедія у Нікополі

Ще один чоловік, 49 років, газорізальник, отримав поранення. Зараз він стабільний. Знаходиться у лікарні в стані середньої тяжкості.

«Мирні люди просто вийшли на роботу в понеділок. Працювали і мріяли ввечері повернутись до рідних. Але їх вбили. В один момент, просто під час роботи, цих людей не стало. Мої щирі співчуття родинам загиблих», додав Микола Лукашук.

 Трагедія у Нікополі

«Обстріл Нікополя сьогодні знову завершився трагедією. Знову жертвами російської агресії стали мирні мешканці. Вони просто були на роботі і ми їх втратили. Через нелюдяність країни, з якою не пощастило мати спільний кордон. Вічна пам’ять безневинно вбитим. Невимовний біль…  », написав начальник ДніпроОВА Сергій Лисак.

В інших громадах день пройшов тихо.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×