Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
271
271

Як у Нікополі працює пункт обігріву для нужденних (відео)

Як у Нікополі працює пункт обігріву для нужденних (відео)

Як у Нікополі працює пункт обігріву для нужденних, розповіли журналісти телеканалу «Інтер». Повідомляє Nikopolnews.

Пропри війну та щоденні обстріли у Нікополі відкрили пункт обігріву. Він має попит серед пенсіонерів й людей, які опинилися у скрутних життєвих обставинах.

Зранку, попри холод та мороз у пункті обігріву готуються приймати відвідувачів. Дівчата роблять бутерброди, теплий чай зі смаколиками, а ще – гарячий обід.

«Рис, котлетка, чай печиво і хліб. – Допомагають такі обіди? – Для пенсіонера 70 років, звісно допомагає», говорить Анатолій.

Щодня, на гарячий обід до пункту обігріву близько 30 осіб. Окрім їжі, тут можна отримати теплий одяг і взуття. Єдина умова – бути тверезим.

«Найперше правило – приходити у тверезому стані. Я це зі своєї сторони підтримую порядок і від них вимагаю, щоб вони дотримували порядок. Порядок спілкування, порядок перебування», розповідає Галина Біла, чергова пункту обігріву.

Як у Нікополі працює пункт обігріву для нужденних: відео

 

«Різні люди і з прописками і без реєстрації, молоді люди, які опинилися у зв’язку з військовими обставинами втратили роботу, і бабусі, і дідусі, які мають маленьку пенсію. Щодня ми бачимо різних людей», говорить директор терцентру Ірина Боднар

Обідами відвідувачів пункту обігріву пригощають з понеділка по п’ятницю з 12:00 до 14:00.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×