Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2628
2628

41 загиблий та 263 поранених: про безпекову ситуацію у Нікополі, розповів Олександр Саюк

про безпекову ситуацію у Нікополі, розповів Олександр Саюк

Про безпекову ситуацію у  Нікополі, розповів Олександр Саюк під час  прес-конференції 29 березня.  З початку обстрілів у місті загинула 41 цивільна особа.

Повідомляє Nikopolnews.

Майже два роки армія рф обстрілює Нікополь з обмілілого Каховського водосховища. Щодня зростає кількість зруйнованої інфраструктури

«На жаль обстріли міста продовжуються. Кожного дня додається кількість розбитих будівель, так і закладів. Роботи з їх відновлення ми не припиняємо», сказав Олександр Іванович.

У місті ведеться робота щодо негайної допомоги людям, чиє житло постраждало від обстрілів. А також, ведеться робота щодо відновлення житлового фонду після ворожих обстрілів.

Про безпекову ситуацію у Нікополі, розповів Олександр Саюк: відео

Так, у 2024 році  за кошти  міського бюджету відремонтовано декілька десятків будинків. За словами Олександра Саюка у Нікополі є черга на відновлення житла.

Якщо не  буде збільшуватися інтенсивність обстрілів міста, то з настанням тепла вищезгадана черга буде зменшуватися. Кошти на відновлення житла у міському бюджеті є.

Розповів Олександр Саюк і про кількість загиблих та поранених станом на 29 березня.

«З початку активної фази бойових дій, у місті Нікополь на жаль 41 загиблий, 263 поранених та майже 5 500 пошкодженого майна. Це різні будинки, будівлі, заклади й приміщення», сказав мер міста.

Ще новини Нікополя: Будинки, магазин, підприємство: про руйнування у Нікополі 24 березня внаслідок обстрілів розповів мер

Читайте також: Зеленський відреагував на петицію про обмеження роботи онлайн-казино в Україні

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×