Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4203
4203

Чи будуть у Нікополі віялові відключення і коли включать вуличне освітлення – розповів Олександр Саюк (відео)

у Нікополі віялові відключення

Чи будуть у Нікополі віялові відключення і коли включать вуличне освітлення, розповів міський голова Олександр Саюку. 29 вересня він провів прес-конференцію, передає Nikopolnews.

«Щодо вуличного освітлення. Це не ми(міська влада – авт. ) приймаємо рішення, є розпорядження військової адміністрації. Але ми всі з вами розуміємо, що місто знаходиться в зоні активних бойових дій, і на скільки це правильно, включати або не включати світло – це таке питання», сказав Олександр Саюк.

На сьогодні стосовно включення вуличного освітлення є розпорядження військової адміністрації і влада Нікополя його виконує.

Чи будуть у Нікополі віялові відключення і коли включать вуличне освітлення: відео

Чи будуть у Нікополі віялові відключення і коли включать вуличне освітлення - розповів Олександр Саюк (відео)

На прес-конференції журналісти поцікавилися у Олександра Саюка, чи буде міська влада відстоювати інтереси нікопольців, щоб світло під час блекаутів не вимикали на довгий час.

«Я відстоюю інтереси нікопольців і сьогодні, коли проговорюють питання про графіки відключення світла взимку на всіх рівнях. З обласними енергетиками та обласною військовою адміністрацією. Я наполягаю, аби у місті взагалі не було відключення електроенергії, або воно було значно меншим ніж в інших населених пунктах», сказав мер міста.

За словами Олександра Саюка, на Дніпропетровщині є декілька міст, які мають електричне опалення. Нікополь одне з них.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×