Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
850
850

У Нікополі закрили збір коштів на лікування 27-річної дівчини

У Нікополі закрили збір коштів на лікування 27 річної дівчини

У Нікополі закрили збір коштів на лікування Юлії Йилмаз. Його оголошував БФ «Дітям Нікополя».

Про зібрану суму, яка необхідна для лікування дівчини повідомили у фонді, передає Nikopolnews.

У листопаді 2023 року до офісу БФ «Дітям Нікополя» завітала пані Лариса. Вона прийшла просити по допомогу для своєї доньки.

«Юлія закінчила Полтавський медичний університет, мріяла стати лікарем, завжди опікувалася безпритульними котиками, , але життя обернулося для дівчини важким випробуванням. В результаті нещасного випадку у Юлії стався перелом хребта», розповідають у фонді.

Тоді лікарі винесли вердикт: Треба оперувати та встановлювати стимулятор, який буде діяти на нервові закінчення, і тоді є надія на повернення рухомості нижньої частини тіла.

У Нікополі закрили збір коштів на лікування 27-річної дівчини

434386746 122140667834091580 4033642843588873078 n

Історію дівчини прочитала родина  Крiстоф Гайнрiх Карл-Марi Райва з Німеччини не змогла залишитись осторонь.

«Наші німецькі благодійники донька Крістофа Райви, фрау Надін, вирішила нас підтримати та закрити збір для Юлії. Залишок суми 75091 грн закрито!», пишуть волонтери.

Таким чином БФ «Дітям Нікополя» зібрав необхідну суму коштів – 224490 гривень.

«Ми хочемо щиро подякувати кожній добрій душі, яка допомогла нам у зборі коштів на операцію для Юлії. Наш маленький амбасадорчик Жорик, який всією душею підтримував Юлічку, Меліна Софія яка віддала залишок від свого лікування, дякуємо підписникам Валерії Паригіной та самій Валерії, Максиму Грубніку, нашій помічниці Дронь Оксана,  дякуємо Олексію Борисову, В’ячеславу Колосову, всім мешканці Нікополя, ВСІМ-ВСІМ хто допоміг у зборі!!! Ваша підтримка — це справжнє диво, яке допомогло нам подолати важкі моменти», додали у БФ «Дітям Нікополя».

Ще новини Нікополя: Маленька підопічна БФ «Дітям Нікополя» у свій день народження віддала зібрані для неї кошти дівчині, яка потребує операції

Читайте також: Польща розмістить вертолітну базу біля українського кордону: деталі 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×