Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1032
1032

У Нікополі власники залишили напризволяще отруєну собаку

У Нікополі

7 квітня у Нікополі власники залишили напризволяще отруєну собаку. Історію порятунку тварини розповіла директор БФ «Шанс на життя» Олена Вошун, передає Nikopolnews.

«Я не забираю на лікування домашніх собак. Я не маю на це права, я не лікар. Але, як затулити вуха і очі, коли собака кричить і плаче, а господарі покинули її помирати та пішли, бо ж страшно і шкода дивитися на муки. Собаку отруїли», написала Олена на сторінці фонду у соціальній мережі «Фейсбук».

Через приліт поруч господарі собаки виїхали в інших будинок, але тварину з собою не взяли. Її годують сусіди, а господарі іноді приїжджають до тварини.

«… Вчора, коли собака вже в судомах корчилась, господарі як раз приїхали. Та доки сусіди не підняли шум, бо ж чути як кричить від болю собака, не мали сил, ветеринара не викликали. Дзвонили мені теж сусіди, не господарі, сказала терміново колоти В6», пише Олена.

У Нікополі власники залишили напризволяще отруєну собаку

У Нікополі

Сусіди послухали Олену й викликали ветеринара. Він вколов тварині необхідний препарат й сказав, що шансів вижити у собаки майже немає.

«Собака кричить і далі від болю, а господарі….просто поїхали, щоб не бачити як Альма помирає … Вони просто покинули собаку. Сусіди у розпачі знову телефонують мені. Ну як її покинути?? І до комендантської години викапувати собаку, приводили її до тями. Альма вижила. Я ще не знаю, які будуть наслідки отруєння. Бо ж допомогу надали пізно, коли вже отрута «вдарила» по організму. Я продовжую її рятувати», розповіла Олена.

За словами Олени Вошун люди, котрі труїли собак на вул. Некрасова, почали кидати отруту у приватні будинки.

Ще новини Нікополя: У Нікополі розстріляли з рушниці собаку – заява волонтерки (фото)

Читайте також: На кордоні затримали чоловіка, який намагався вивезти мощі 80-ти святих та церковні речі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×