Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
11284
11284

«Можна знімати фільм жахів»: у Нікополі знайшли собаку з перетягнутим горлом (відео)

«Можна знімати фільм жахів»: у Нікополі знайшли собаку з перетягнутим горлом (відео)

У Нікополі знайшли собаку з перетягнутим горлом. Тільки дивом вона залишилася жива – її помітили небайдужі люди, і зараз рятує волонтер Олена Омельченко, яка і розповіла історію бідної тварини, передає Nikopolnews.

За словами Олени Омедьченко, ошийник начепили на собаку ймовірно колишні власники, коли вона ще була щенятком. А потім, вірогідно забули про нього. Собака росла, і все більше стискалося її горло. Аж до катастрофічної ситуації.

Як сталося, що тварина опинилася на вулиці, достеменно невідомо. Волонтер вважає, що власники просто викинули травмовану собаку, принісши на територію однієї із лікарень міста. Тут її і побачили небайдужі люди – страшенно худу, змучену, з набряком голови.

Дитина харчить при диханні, ще трохи і її б чекала страшна мученицька смерть від задухи. Кинули на території лікарні. Думали, що лікарі кинуться рятувати малечу після ваших тортур? Лікарі може й кинулися б, але дівчинка так перелякана пережитим жахом, що й близько до рук не підходила. Добре, що хоч їсти трохи могла. Завдяки цьому добра душа тьотя Валя хоч трошки підгодувала дівчинку, що стала схожа на кульбабку, – пише Олена Омельченко

Вона каже, що так і назвала собачку – Кульбабкою. Зловити її було непросто, але спільними зусиллями з цією задачею впоралися.

Дівчинка виявилася дуже ніжною, вже й хвостиком після крапельниці та ліків махає. Зрозуміла, що рятуємо її життя. Сподіваюсь, що страшних наслідків від такого сильного набряку голови не буде. А рани на шийці залікую, це не так жахливо як голова, – написала волонтер

За її словами, вже можна знімати фільм жахів про людське недбальство, про черствість і жорстокість людей…

У Нікополі знайшли собаку з перетягнутим горлом: відео

Ще новини Нікополя і району:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×