Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
8047
8047

Євген Євтушенко надав інформацію щодо водопостачання міста Нікополь

водопостачання міста Нікополь

Начальник РВА Євген Євтушенко надав інформацію щодо водопостачання міста Нікополь. Повідомляє Nikopolnews.

«Інформую вас щодо водопостачання міста Нікополь. Вчора ввечері сталася аварія на одному з об’єктів пов’язаних з пунктами розливу води. Тому, на жаль, першу половину дня працівники комунальних підприємств витратили на облаштування нових місць для наливу води у водовози», пише Євген Євтушенко.

Над ліквідацією аварії бригада працює всю ніч та день, наразі, роботи завершено. Завтра, о шостий ранку, залити водовози виходять на пункти розливу. По місту триває з водою підтягнемо.

Євген Євтушенко надав інформацію щодо водопостачання міста Нікополь

водопостачання міста Нікополь

«Спілкувавшись з Дмитром Осикою, його команда пропрацьовує варіант адресного розвезення води літнім людям. Завдяки співпраці з благодійниками залучили двадцять тон питної бутильованої води в місто Марганець, де віряни Християнської церкви «Добра вість» роздали її людям», розповів Євтушенко.

Також він домовився з ТМ “Моршинська” про постачання питної бутильованої води до міста Нікополь. Сьогодні отримали перші 20 тонн.

Відзначимо, що сьогодні у соціальних мережах люди повідомляли на довгі черги біля пунктів видачі води, які їм доводилося вистояти під сонцем. Ввечері мешканці Нікополя, також скаржилися і на якість набраної ними води.

Фото: Анатолій Кухарчук/Nikopolnews

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×